RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Stopper ikke Posten

Samferdselsminister ønsker ikke å stoppe planer om utbyggingen av brevsentralen på Robsrud i Lørenskog.

Samferdselsminister Torild Skogsholm ser ingen grunn til å overprøve styret i Posten Norge som vil ha brevsentralen i Lørenskog.
Posten Norge har tidligere kjøpt Robsrudtomten i Lørenskog og har planlagt bygging av ny brevsentral. Byutviklingsbyråd Grete Horndtvet har hele tiden vært imot forslaget om å legge Posten til Lørenskog. Grunn til det er at hun mener det blir altfor mye trafikk gjennom Groruddalen.
- Posten Norge har tatt sin besluttning og det skal være en spesiell sak for at generalforsamlingen skal gripe fat i en sån besluttning, uttalte samferdselsminister Skogsholm til NRK.
Etter postens planer skal en ny og moderne postterminal stå klar på Robsrudtomten i løpet av 2007. Den nye postterminalen for Østlandet skal etter planer bli hovedsorteringsanlegg, men plass for 1500 medarbeidere. Posten har planer om å flytte fra dagens brevsenter i Biskop Gunneriusgate i Oslo sentrum. Dagens brevsenter har vært i drift siden 1976 og tilfredsstiller ikke lenger de krav som stilles til en moderne postterminal. Over halvparten av all brevpost i Norge sorteres daglig ved denne postterminalen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere