*Nettavisen* Nyheter.

Stoppestedet søker deg

Charlotte Langerud oppfordrer ungdom til å være raske med påmelding. Foto: Elisabeth C. Wang

Har du et talent innenfor dans, drama, musikk eller show? 8. november går startskuddet for talentkonkurransen "You can do it!".

LILLEAKER: Det er andre året vi arrangerer denne talentkonkurransen og i år har vi i tillegg med kategorien show, noe jeg håper vil føre til at flere melder deg på, sier arrangementansvarlig ved Stoppestedet, Charlotte Langerud.

Populært

I fjor var konkurransen svært populær, noe som viste seg i antall påmeldinger. Musikk var da den mest populære kategorien. I år håper Langerud det vil jevne seg mer ut.

Show-kategorien er jo veldig åpen, så da kan man jo nesten være god på å bake muffins og stille av den grunn. Selvsagt er det noen begrensninger, men denne kokurransen er først og fremst ment for å være morsom, sier Langerud.

Ungdom i dommerpanelet

Med seg på laget har hun 8. klassingene Sollyn og og Laura Cecilie som hjelper til med planleggingen. Men også resten av aktivitetsgruppen, på 13 stykker, får mulighet til å være med på planleggingen.

Vi har ikke kommet frem til hva vi ønsker som premie ennå, men to av dommerne er allerede på plass. Vi har vært så heldig at vi fikk med oss Torfinn Hoffart som også var dommer i fjor og regissør Nina Johnsen. Tredjemann i dommerpanelet skal være en ungdom. De kjenner til utfordringene ved å melde seg på en sånn konkurranse og vil sikkert ha mye spennende å komme med, sier Langerud.

Påmeldingsfrist er torsdag 6. november. Kategoriene man kan velge mellom er dans, musikk, drama og show.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.