Stoppet beruset 16-åring på moped

 

  Foto: Illustrasjonsfoto

Noe uryddig kjøring resulterte i at politiet sent lørdag kveld stoppet en mopedist ved Hauketo skole.

MANGLERUD POLITIDISTRIKT: Føreren var en 16 år gammel jente, og hun var beruset.

Dermed ble det transport til sentralarresten hvorfra foreldrene hennes ble kontaktet.
Andre saker fra Manglerud-politiets logg:

Hadde russisk førerkort

LJAN: Politiet stoppet fredag morgen en bil i Herregårdsveien på Ljan. Sjåføren var en 49 år gammel russisk mann. Han hadde bodd i Norge i over fem år, men hadde fortsatt bare russisk førerkort. Der sier loven at dette ikke er gyldig, så dermed måtte han parkere kjøretøyet.

Dunstet alkohol

ABILDSØ/LAMBERTSETER: Lørdag formiddag ble det meldt om noe spesiell og vinglete kjøring av en sølvgrå bil fra Abildsø mot Lambertseter. Politiet fikk kontakt med fører som da hadde parkert i Cec. Thoresens vei på Lambertseter.

Det dunstet tydelig alkohol av mannen som kom fra Littauen. Han ble kjørt sentralarresten. Passasjeren var forøvrig også trydelig alkoholpåvirket.

Brann i container

KARLSRUD: Lørdag ettermiddag ble det meldt om at det brant i en container på Karlsrud skole. Brannvesenet fikk raskt slukket. Det ble ingen skader ut over på containeren. Det var ingen på stedet da politiet kom dit.

Hoppet på tilhenger

OPPSAL: Lørdag kveld kom det melding om at omkring 15 ungdommer hoppet på en tilhenger som sto parkert på Oppsal skole. Omkring 10 av dem var fortsatt på stedet da politiet kom. Det ble ingen forføyninger da det ikke var noen skade på tilhengeren.

Fem til legevakten

BRYN: Søndag ved 15-16-tiden ble det meldt om flere kollisjoner i og ved Brynstunnellen. Totalt ble fem personer kjørt til legevakten. Tre barn i en bil i tunnellen klaget over at de hadde vondt i hodet.

Det var ikke spesielt glatt på stedet da de tre uhellene skjedde.

For godt stekt brød

RUSTAD: Søndag kveld kom det melding om at det luktet røyk og at en alarm gikk i Rustadsaga. “Brannen” viste seg å være et for godt stekt brød.

Satte fyr på stjålet safe

LAMBERTSETER: Søndag kveld kom det flere meldinger om at det brant innerst i Avstikkeren på Lambertseter. Politi og brannvesen kunne konstater at brannen var begrenset til en safe. Denne viste seg å være meldt stjålet til Asker og Bærum politidistrikt .

Politiet er svært interessert i observasjoner i området rundt klokken 22 søndag kveld. Dette gjelder både personer og biler.

Satte fyr på stjålet bil

STENSRUD: Søndag kveld ble det hørt kraftige smell fra parkeringsplassen ved Stensrudtjern. Da utrykningsenheter kom til stedet, brant det kraftig i en bil. En annen bil som sto i nærheten, ble trukket vekk av brannvesenet. Begge disse bilene var meldt stjålet.

Politiet er svært interessert i vitneobservasjoner fra Stensrud-området søndag mellom klokken 22.00 og 22.30.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.