RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Stoppet Frisk-stjernene


Styrte til seier: Lasse Fredriksen og Furuset tok skalpen til serietoer Frisk Asker i Forum torsdag.
Styrte til seier: Lasse Fredriksen og Furuset tok skalpen til serietoer Frisk Asker i Forum torsdag.
Furusets iskrigere holdt seriens beste poengplukkere i sjakk, da laget tok en sterk seier hjemme mot serietoer Frisk Asker torsdag.

Furuset: Frisks kanadiske brødrepar, Chris og Cameron Abbott, har tatt eliteserien med storm denne sesongen og toppet poengstatistikken før torsdagens serierunde. I årets første serierunde terroriserte kanadierne Furuset, men torsdag holdt vertene stand defensivt noe som la grunnlaget for en sterk trepoenger.
Vi ble tatt på senga i den første kampen mot Frisk, der Abbott-brødrene dominerte fullstendig. Nå var vi bedre forberedt taktisk, forklarer Furusets Lasse Fredriksen.

Avgjorde mot slutten

Etter en målløs 1. periode, sendte Teemu Kuusisto hjemmelaget i føringen tidlig i midtperioden. Cameron Abbott maktet å utlikne til 1-1 fem minutter før slutten på 2. periode, men flere ganger skulle ikke Abbott-navnet figurere på måloversikten i løpet av kampen.
I stedet var det Furuset som var giftigst i sluttperioden og med scoringer av Christopher Henriksen og Aki Tuominen sikret groruddølene seg en viktig seier.
Før har vi våknet i andre- eller tredje periode, men nå var vi bra fra det første sekundet. Vi har jobbet mye med både det defensive og det offensive, og nå begynner det virkelig å flyte, forteller Fredriksen.

Tøff bortekamp neste

Med seieren beholdt Furuset samtidig sjuendeplassen på tabellen, ettersom også tabellnaboene Stjernen og Lillehammer tok full pott torsdag. Stavangers overtidstap for Comet gjorde samtidig så bare ett poeng skiller de fire lagene fra sjette- til niendeplass. Søndag har Furuset muligheten til nettopp å passere siddisene på tabellen, da lagene møtes til dyst i Stavanger søndag.
Selv om Stavanger har gjort det dårlig er det alltid vanskelig der borte, innrømmer Lasse Fredriksen som uansett gjerne ser sitt lag sanke nye poeng.
Løperen er uansett sikker på at laget unngår en kamp om å slippe unna en av de nederste plassene denne sesongen.
Jeg tror i alle fall vi kan klare en sjetteplass til slutt, sier Lasse Fredriksen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere