RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Stoppet med blankslitte dekk


Sjekk mønsterdybden på dekkene dine – både sommer som vinter. Ellers kan det være farlig, og det kan dessuten bli dyrt om du stoppes av politiet.
Sjekk mønsterdybden på dekkene dine – både sommer som vinter. Ellers kan det være farlig, og det kan dessuten bli dyrt om du stoppes av politiet. Foto: FOTO: Arkiv
Torsdag kveld kom vinteren, og da var det godt om bilen hadde fått vinterdekk.

NORDSTRAND: Det hadde ikke en bil politiet stoppet litt over klokken 03 natt til fredag. I Ekebergveien litt utenfor Kastellet ble den vinket til side.

Ved sjekk av dekkene viste det seg at de var helt blankslitte. Føreren, en 19 år gammel mann, fikk gebyr for dette samt anmeldelse for å ha kjørt uten førerkort.

I politiloggen forøvrig står det blant annet:

Bilbrann

Politiet fikk tirsdag morgen melding om bilbrann på E6 ved Klemetsrud. Fører fikk i seg mye røyk og ble kjørt til legevakten. Bilen måtte transporteres til verksted.

Innbruddsmelding

Tirsdag ved 15-tiden fikk en huseier melding på telefonen sin at innbruddsalarmen gikk i boligen hans i Høgdaveien på Abildsø. Politi ble varslet, men fant ingen tegn på innbrudd. Alarmen var sannsynligvis utløst av en hund som var i huset.

En for mange

Politiet stoppet natt til onsdag en bil på Klemetsrud. I bilen var det relativt trangt i og med det var flere passasjerer enn det var lov til i følge vognkortet. Føreren, en 22 år gammel mann, vedtok forenklet forelegg.

Tatt med kniv

Politiet pågrep onsdag formiddag en 22 år gammel mann i Plogveien på Manglerud. Han hadde kniv på seg. Vedkommende er kjenning av politiet.

Tatt for stygg kjøring

Politiet stoppet onsdag kveld en bil på Store Ringvei vede Bryn senter. Føreren, en 39 år gammel mann, fikk forenklet forelegg for å ha kjørt for fort og stygg kjøring.

Forsøkte å bryte seg inn

Midt på dagen torsdag fikk politiet melding om at en dame forsøkte å bryte seg inn i en leilighet i Langbølgen på Lambertseter. Den 35 år gamle damen ble bortvist fra stedet med besøksforbud i 24 timer.

Sent på kvelden var hun tilbake igjen og forsøkte å komme seg inn samme sted. Også da møtte politiet opp, men denne gangen slapp hun ikke fri. Hun ble kjørt sentralarresten.

Tatt med narkotika

Politiet stoppet sent torsdag kveld en bil i Ryensvingen. Det var tre personer i bilen. Politiet fant narkotika. En 18 år gammel mann ble anmeldt for forholdet.

Inn gjennom vindu

En halvtime inn i fredagsnatten kom det melding til politiet om innbrudd i Vangen på Nordstrand. En person hadde kommet seg inn gjennom et vindu. Når innbruddet hadde funnet sted, er uklart. Det var i alle fall ikke spor i snøen. Snøfillene kom jo som mange erfarte tidlig torsdag kveld.

 

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere