Stor eldrefest på Diakonhjemmet 2. oktober

SKAPER STEMNING: Golden Power Jazzband spiller på eldrefesten og er kjent for å skape god stemning.

SKAPER STEMNING: Golden Power Jazzband spiller på eldrefesten og er kjent for å skape god stemning.

Fabian Stang vil være til stede når Vestre Aker eldreråd inviterer til fest den 2. oktober i forbindelse med FNs internasjonale eldredag.

DIAKONHJEMMET: Vestre Aker eldreråd arrangerer sammen med Diakonhjemmets stiftelse denne seniorfesten lokalt.

Tre retter og band

Med tre retters middag og gladjazz med det åtte mann store orkestret Golden Power Jazzband, ligger alt til rette for en flott fest i Atriet på Diakonhjemmet. Det er garantert at ordfører Fabian Stang ikke vil legge noen demper på stemningen når han tar ordet.

Første gang

– Dette er første gang FNs Internasjonale eldredag arrangeres lokalt i Vestre Aker bydel. Dersom det viser seg å være behov for slike hyggekvelder ønsker Vestre Aker Eldreråd å etablere dette som et fast årlig tiltak, sier en entusiastisk leder av Vestre Aker eldreråd, Per W Jensen.

Selve den internasjonale eldredagen er 1. oktober. Festen på Diakonhjemmet går av stabelen 2. oktober for ikke å kollidere med festaften i rådhuset dagen før.

Mye for pengene

Dette er en fest hvor gjestene får mye igjen for pengene, som kun er egenandelen på 100 kroner. For å delta må man melde seg på hos enten Røa eldresenter (tlf. 23 47 61 35) eller Vinderen Seniorsenter (tlf. 22 13 96 00).

Har man problemer med transport til og fra arrangementet, så si fra om dette ved påmelding. Det vil bli tatt hånd om.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.