RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Stor kultur- og idrettsfest

Kommende lørdag blir det liv på Stovnerbanen. Tamilsk barn og ungdom idrettsklubb avholder sin årlige store kultur- og idrettsbegivenhet.

Stovner: I år er det 14. gang Tamilsk barn og ungdom idrettsklubb inntar Stovnerbanen med brask og bram. Både lørdag og søndag blir det fullt kjør på banen, og arrangøren lover en flott helg på Stovner.
Både jenter og gutter i alderen seks til 16 år skal være med på friidrettsstevnet lørdag. Her blir det all slags idrett, sier leder Ananth Fathananthan i Tamilsk barn og ungdom idrettsklubb. Klubben har over 500 medlemmer og av disse er åtte deltakere nå kvalifisert i hver idrett. På lørdag blir det semifinaler og finaler for å kåre vinnerne.
Bydel Stovners BU-leder Tore Ludt er hedersgjest på lørdagens arrangement, og han vil kunne se frem til å se mye spennende idrett de timene friidrettsstevnet varer. Starten er klokken 13.45.
På søndag har vi fotballturnering. Den begynner allerede klokken 8.00 om morgenen og holder på nesten hele dagen. Det er 34 lag med, så vi skal arrangere over 60 kamper, sier Ananth Fathananthan.
I tillegg til idrett, vil det også bli tamilsk mat og kultur på Stovnerbanen kommende helg. Fathananthan håper derfor mange vil komme innom og få med seg den spennende kombinasjonen av flott barneidrett, god mat og kulturinnslag.
Dette blir et stort og fargerikt arrangement, sier han.

Følg med på www.lokalavisen.no for reportasje fra arrangementet.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere