RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Leder av kunst-komiteen i Lions Slemdal, Jan Espen Thorvaldsen, ser frem til helgens kunstmesse.
Leder av kunst-komiteen i Lions Slemdal, Jan Espen Thorvaldsen, ser frem til helgens kunstmesse. Foto: FOTO: UTLÅNT

Stor kunst på Persbråten

54 kunstnere, blant dem Morten Krogvold, Odd Nerdrum og Jannicke Ebbing, fyller denne helgen veggene på Persbråten vgs.

HUSEBY: – I år valgte vi Persbråten videregående skole som stedet for vår store kunstmesse. Vi så at skolen med sin åpne arkitektur lager en lys, åpen og moderne ramme på utstillingen. Skolens ledelse var svært positive til å benytte skolen. De ønsker å vise den frem, sier Jan Espen Thorvaldsen i Lions Slemdal og legger til;

– Vi håper derfor at mange tar seg turen til Persbråten denne helgen for å se vakker kunst i flotte omgivelser.

Foto og grafikk

Lions Slemdal inviterer i år til en massemønstring av norske og utenlandske kunstnere. Hele 54 kunstnere er representert med diverse arbeider. Her finner man kjente fotokunstnere som Morten Krogvold og Dag Alveng. Jannicke Ebbing har med sine fantastiske dyrehoder.

– Vi har store grafiske kunstnere som Tina Tobiassen og Eva Langaas og man kan også oppleve bilder av kjente kunstnere som Odd Nerdrum, Salvador Dali, Frans Widerberg, Kaare Espolin Johnsen og Håkon Bleken, sier Thorvaldsen.

Taksering

Han understreker at man ikke behøver å ha tykk lommebok for å handle kunst på Persbråten.

– Det blir muligheter for å taksere egne kunstverk på søndag fra klokken 11.00 til 16.00. Blomquist Kunsthandler står for det. Og selvfølgelig blir det servering av kaker, vafler, kaffe og drikke, sier Thorvaldsen.

Lions Slemdal håper på godt oppmøte fra lokalbefolkningen. Hele overskuddet går uavkortet til klubbens humanitære arbeid, for en stor del prosjekter i lokalmiljøet.Lørdag 30. og søndag 31. fra klokken 10.00 til 16.00. Persbråten videregående skole.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere