RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Stor lommetyvaksjon på Røa


Kjell Lie, Hans Petter Marthinsen og Knut Hyvang var vitner til at en lommetyv ble lagt i håndjern på Røa tirsdag ettermiddag.
Kjell Lie, Hans Petter Marthinsen og Knut Hyvang var vitner til at en lommetyv ble lagt i håndjern på Røa tirsdag ettermiddag.
Politiet pågrep to lommetyver etter en stor sivil aksjon på Røa tirsdag ettermiddag. - Bra politiet setter fokus på denne type kriminalitet, sier vitner.

RØA: - Vi har pågrepet to personer etter at de prøvde å stjele en lommebok fra en gammel dame. Én person er fortsatt på frifot, sier Geir Ellefsen ved etterforskningsavdelingen på Majorstua politistasjon til Akersposten.no.

Uklart om sammenheng

Akersposten har tidligere skrevet om flere hendelser i området hvor lommetyver har operert i par; en holder opp et kart mens den andre sniker til seg offerets lommebok. I tillegg har politiet advart om at gjenger som tilbyr smykker på gaten på Røa, egentlig er ute etter forbipasserendes lommebøker.

Ellefsen sier at han enda ikke kan si noe om dagens pågripelser kan ha sammenheng med noen av de andre tilfellene av lommetyverier.

- Vi har akkurat ankommet stasjonen, så det er for tidlig å si noe om nå, sier han.

- Uvanlig

Kjell Lie, Hans Petter Marthinsen og Knut Hyvang stod ved Røa Elektriske Tele og Data AS da de så en mann bli lagt i bakken og fraktet bort i håndjern av politiet. De synes det er bra at politiet setter fokus på denne typen kriminalitet.

- Det er jo ikke vanlig at man ser sånne ting her på Røa, men hvis det var slik at det var en lommetyv de tok synes jeg det er bra, sier Lie.

Frastjålet 5000 kroner

På bussholdeplassen sitter en eldre dame som tidligere har blitt frasjålet 5000 kroner av lommetyver. Nå tør hun ikke gå med store beløp penger på seg. Hun håper politiet får tak i tyvene.

- De er dessverre fabelaktige på å tiltrekke seg oppmerksomhet slik at man ikke oppdager hva de er ute etter, sier hun.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere