RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Alexander Rein (fotball), Ole Martin Meyer (Kjelsås egen dataguru), og Trond Ahlquist (langrenn) har jobbet i mange måneder for å få den nye Kjelsaas.no på plass.
Alexander Rein (fotball), Ole Martin Meyer (Kjelsås egen dataguru), og Trond Ahlquist (langrenn) har jobbet i mange måneder for å få den nye Kjelsaas.no på plass. Foto: Kristin Tufte Haga

Stor makeover for Kjelsås-weben

Kjelsaas.no trengte en ”lift”. Nå er de nye websidene på plass – etter flere måneders dugnadsjobbing.

KJELSÅS: – Nå oppfordrer vi medlemmene til aktivt å bruke sidene, og også til å publisere fine saker. Skal nettportalen bli mye brukt, er det viktig at vi fornyer oss – og ikke lar sidene bli liggende med bare gamle saker! sier ”IT-gruppa” i idrettslaget, Alexander Rein , Trond Ahlquist og Ole Martin Meyer.

Sjekk sidene her: www.kjelsaas.no

Hver av gruppene i idrettslaget har nå en egen ”web-ansvarlig” – som koordinerer nettsakene. Tidligere har flere av -gruppene hatt sine egne hjemmesider eller blogger. Nå samles alt i det som egentlig fungerer som en vanlig nettavis

Flere igang

– Det blir en forside som dekker hele portalen, og som kontoret styrer – med utvalgte saker fra de forskjellige ”undersidene”. Ellers blir det gruppene selv som legger saker på sine egne forsider.

Flere av Kjelsås-gruppene er allerede godt i gang med å bruke og produsere til de nye web-sidene. Mens andre igjen har en jobb å gjøre.

Kursing

– Foreløpig er det ikke mange som har lært å legge inn saker og annet, men dette er ikke vanskelig. Det blir kursing - se info på kjelsaas.no., sier “IT-gruppa”.

Men det er jo ikke bare å legge ut hva man vil på nettet - særlig ikke bilder av barn under 16 år.

– Den biten blir nok en utfordring, men vi vil ganske snart legge ut et skjema på nettsiden som foreldre kan fylle ut med godkjenning på vegne av sine barn, sier ”IT-gruppa”, som har jobbet dugnad i månedsvis for å få opp sidene.

Og ” IT-gruppa” har også litt småtteri igjen før den nye webben er helt oppe og går, men innen jul skal alt på plass.

Samler og forenkler infoflyt

– Flott å få hele laget inn i en nettportal, og vi har stor tro på at dette blir en samlende og mye brukt Kjelsaas.no. Vi tenker også blogging, kommentarfelt og linker til sosiale medier etterhvert. Og så håper vi at den nye ettportalen vil forenkle informasjonsflyten i de forskjellige gruppene - det har blitt veldig mye mailer med årene!

Og ”support” blir det også.

– Jeg er mye på pc’en jeg, så det skal vi nok fikse, sier Ole Martin, og legger til at mer om webløsningen finnes på www.drupal.no.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere