*Nettavisen* Nyheter.

Stor skateboardåpning

Åpnet: Til stor jubel fra alle skaterne og andre frammøtte sto Eva Semmerud for den offisielle åpningen av den nye skatehallen ved Motorsenteret på Haugenstua.

Den nye skatehallen ved Motorsenteret er åpnet. André Tønsberg Bakke holdt hva han hadde lovet. Det ble en skikkelig jam session med mye show, triks, aggressiv inline og selvsagt skateboarding.

Klikk på bildet for å forstørre.

Ildsjelen: André Tønsberg Bakke med en lydhøre tilskuere. Bydelsdirektør Maria Brattebakke og nestleder BU Eva Semmerud.

Klikk på bildet for å forstørre.

Proffer: Jan-Thore Nilsen og Maria Brattebakke.

Klikk på bildet for å forstørre.

Fornøyde: Skaterne og bydelsforvaltning. Eva Semmerud, Petter Røvig,Jan-Thore Nilsen,Herman Friis, Maria Brattebakke

Klikk på bildet for å forstørre.

Trengsel: Ivrige skatere på plass når Eva Semmerud åpner skatehallen på Haugenstua.

Haugenstua: Det var full pakke under åpningen av den nye skatehallen sist lørdag. Ivrige skatere, punk fra den improviserte scenen og litt festivitas.

Offisiell åpning

Lederen av oppvekst- og kulturkomiteen, Eva Semmerrud fikk æren av å klippe snoren.
Når jeg nå etter snart tjue år skal gi meg som leder av komiteen, synes jeg det er stor stas å få være med på åpningen her i dag, sa Eva Semmerud med saksa i hånden.
Hun la til at dette minnet henne om åpningen av Fossum Aktivitetssenter for 20 år siden.
Det var den tiden da alle la ned fritidsklubbene rundt om. Vi gjorde det motsatte og startet bytt. Jeg har alltid hatt hjerte for de unge på stovner og det vil jeg fortsette med, sa kommitelederen og klipte snora.

Skaterne

Den offisielle åpningen var på lørdag, men hallen har alt vært i bruk en stund. Mange har prøvd seg og de fleste har bare lovord å si om annlegget.
De som har bygd anlegget her har gjort en fin jobb. Dette vil bidra til å skaffe nye rekrutter, kanskje også til et landslag, sier Jan-Thore Nilsen.
Han har i flere år vært proff, med show både innen- og utenlands.
Jeg trener til vanlig her, og snart er skatinga like stort som det var på Stovner på åttitallet, sier Jan-Thore Nilsen før han tar noen oppvisninsturer på rampa.
Mange av skaterne som møtte på åpningsdagen kom fra andre bydeler.
Kjempebra anlegg, og bra at det ikke er lov med sykler her, sier Herman Friis. Han bor på Bøhler og har trent en del på Schøyen, men det flotte tilbudet på Haugenstua lokker.
Jeg har alltid hatt hjerte for de unge på Stovner
Eva SemmerudNettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.