RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Stor stas for Idrettsprisvinnerne


Lambertseters svømmeklubbs stafettjenter under junior-NM i fjor fikk Idrettsprisen junior under 20 år.
Lambertseters svømmeklubbs stafettjenter under junior-NM i fjor fikk Idrettsprisen junior under 20 år.
Idrettsprisen 2007 ble i kveld delt ut med brask og bram i pausen i kampen mellom BSK og Nordstrand. Lambertseter svømmeklubb, Rustad langrenn og Åse Risberg i NIF håndball ble vinnerne.

EKEBERG: Ekeberghallens tribuner var fulle av feststemte tilskuere, som i pausen i kampen mellom BSK og NIF, kunne hylle lokale idrettshelter fra en helt annen arena.

Nordstrands Blad og Senter Syd Mortensrud delte ut Idrettsprisen 2007 til tre verdige vinnere i kveld.

* Lambertseter svømmeklubb sine stafettjenter i junior-NM vant Idrettsprisen for junior under 20 år, etter seks gull, og en ny norsk rekord i mesterskapet

* Anders Gløersen, langrennsløper i Rustad IL, vant Idrettsprisen for senior over 20 år, etter sin verdenscupseier i Russland i fjor

* Nordstrand håndballs Åse Risberg vant Ildsjelprisen for hennes varme engasjement for klubben og håndball-laget

Rørt ildsjel

Det er ikke til å legge skjul på at det var Risberg som fikk mest oppmerksomhet under prisutdelingen. Med tårer i øynene mottok hun gratulasjoner fra alle kanter.

- Å få Ildsjelprisen er veldig hyggelig, men uventet, smiler Nordstrandsdamen med blanke øyne.

Alle prisvinnerene får et innrammet diplom til odel og eie, samt 5000 kroner fra Senter Syd Mortensrud. Dessuten fikk de en diger, sølvblank og skinnende vandrepokal, som de får beholde frem til neste års Idrettspris skal utdeles.

Der er det gravert inn navnet på prisvinnerne siden 2003.

Risberg er stolt, men har ikke fått bestemt seg hvor hun skal plassere pokalen enda.

- Ja, si det. Det har jeg ikke fått tenkt på enda. Jeg har heller ikke fått lest navnet mitt på den, siden jeg ikke har med brillene mine, ler hun hjertlig.

Forventningsfulle

Anders Gløersen var eneste prisvinner som ikke hadde mulighet til å være tilstede i kveld. Hans pokal ble i steden tatt imot av leder for Rustad IL langrennsgruppa, Barbro T. Dahlen.

Hun smilte som ei sol, og var tydelig beveget at utmerkelsen hun også.

De ti jentene som utgjorde stafettlagene til Lambertseter svømmeklubb under junior-NM i fjor, stilte alle forventningsfulle opp i Ekeberghallen i kveld, sammen med sin trener Pelle Wikstrøm.

- Morsomt å få en slik anerkjennelse, gliser Wiktstrøm etter utdelingen.

Jentene kom våte i håret, rett fra trening, og syns det var stor stas å være vinnere av Idrettsprisen junior under 20 år.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere