*Nettavisen* Nyheter.

Stor stemning i garderoben til A-lags-gutta

STEMINING: God stemining i garderoben til Kjelsås A-lag før trening torsdag kveld. Foto: Kristin Tufte Haga

Det begynner å gå seg til for Kjelsås A-lag spillerstall 2015. – I løpet av et par uker tror vi at det meste er spikra, tror hovedtrener Eivind Kampen.

Klikk på bildet for å forstørre.

TRENER: Hovedtrener Eivind Kampen er så langt veldig fornøyd med spillerstallen til Kjelsås A-lag 2015. Foto: Kristin Tufte Haga

Klikk på bildet for å forstørre.

KJELSÅS A-LAG: Fra v. bak: Magnus Hebæk (jr), Simen Møller, Julian Møller, Mithilan Ahilan, Ola Bjørnland, Jonas Lindgård, Espen Garnås, Endre Osnes, Anders Osmunddalen, Terje Kirsebom, Lars Brotangen, Sigurd Rosted, Axel Pedersen. Foran fra v.: Foran fra venstre: Robin Vikskjold, Stian Pettersen, Jesper Solli, Nicholas Kristiansen, Martin Fasting, Påsan Karlsen, Runar Brenden, Andreas Dyve, Christian Vikskjold. Ikke til stede: Akinbola Akinyemi, Øystein Rønning, William Holm.

KJELSÅS: Veldig god stemning i garderoben til Kjelsås A-lag, før trening en torsdagskveld. Snart ut på kliss nytt kunstgress, selv om varmen under gresset lar vente litt på seg.


– Klart det er en stor forbedring for oss med nytt kunstgress. Varmen er ikke helt i mål ennå. Men den er ikke langt unna, og med det mildværet som har vært, og veldig lite snø, så går det likevel fint å spille på Stadion nå, sier Kjelsås A-lagstrener, Eivind Kampen (32).

SE FLERE BILDER I BILDESLIDE ØVERST

Fjoråret gikk veldig så bra for Kjelsås A-lag, med andreplass i serien.

– Nå bygger vi videre på det gode fjoråret, og viderefører etablerte rutiner. Målsetning for 2015 er stabilt topp tre i andre divisjon, forteller Kampen.

Les også: Fabelaktige Fagerberg - skolerevy til terningkast 6

Snart "spikra"

Det begynner å gå seg til for A-lag-stallen for 2015. Noen nye spillere har kommet til, Runar Brenden (Lyn), Jesper Solli (VIF), Andreas Dyve (Valdres) og Lars Brotangen (Moelven). Andre har gått videre, eller lagt opp. Som eksempelsvis Martin Sandell og Arild Nøst Odland.

– Vi er veldig godt fornøyde slik stallen ser ut så langt, men den er jo ikke satt ennå. Et par spillere er usikre. I løpet av et par uker tror vi at det meste er spikra, sier Kampen.

Han legger til at støtteapparatet også er forsterket, med «keeperlegende» Steinar Brun som lagleder.

Trikkeserien

I avdeling 1, 2. divisjon, er i 2015 blant annet alle syv Oslolagene samlet, derav navnet «trikkeserien». Med Kjelsås, Lyn, Skeid, Vålerenga 2, Ullern, Grorud og KFUM Oslo.

Sistnevnte blir også første motstander ut, 18. april, bortekamp mot KFUM.

– Alltid artige og tette oppgjør mot KFUM. I fjor endte begge kampene uavgjort. Det blir moro med mange lokaloppgjør i serien, og vi håper på mye folk som kommer og ser på – både på hjemmekampene og bortekampene. Så satser vi på å bygge videre på den positiviteten vi opplever rundt A-laget etter 2014, sier Kampen.

Les også: Lyn-gutt i Kjelsåsland

Hva tenker du om nivået i «trikkeserien», med alle Oslolagene?

– Tradisjonelt er det et godt nivå på østlandet. Men egentlig litt vanskelig å vurdere nå, da flere av spillerstallene ennå ikke er klare, sier Kampen, som selv har spilt fotball i både Oslo-klubber og utenbysklubber.

18. april

– Jeg må jo si jeg gleder meg til serien. Men selv om 18. april høres lenge ut til, så er det mange forberedelser som skal gjøres før vi er klare til første kamp.

Hvorfor er du fotballtrener?

– He, he. Det er vel fordi det er veldig moro da!

Budsjettet er ifølge fotballklubben «litt opp fra i fjor, men nøkternt og jordnært.» Sponsorer 2015 er Skagenfondene, Mobile Oslo, Timegrip, Privatmegleren og Torshov Sport.

«Nye» Nordre Aker Budstikke

I 2015 blir Nordre Aker Budstikke ny, som ren nettavis på nab.no. Les mer om det her!

Meld deg på vårt nyhetsbrev ved å sende en mail, eller fyll ut skjemaet under.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag