*Nettavisen* Nyheter.

Stor støtte til skatehall

Tone Ims Larssen vil kjempe videre for skateanleggher i Bølerlia 73. Her med sønnen Jacob Skogquist. Foto: Foto: Nina Schyberg Olsen

Tone Ims Larssen har fått mange positive tilbakemeldinger etter forslaget om skatehall i Bølerlia.

BØLER: – Aldri tidligere har et av mine forslag skapt så mye entusiasme. Jeg er kjempeglad på ungdommens vegne. Ikke bare har ungdom selv tatt kontakt eller gitt sin sympati, men også foreldre har vært begeistret, sier Ims Larssen.

Nylig lanserte hun ideen om å bygge skateanlegg i Bølerlia 73, i stedet for den planlagte butikken.

– Vi må tørre og tenke nytt, og se dette som en kjempemulighet. For noen år tilbake var jeg i Berlin og befarte et garasjeanlegg som var gjort om til en fantastisk barnehage. Ja, da er det fullt mulig å få til et skate-fritidsanlegg i Bølerlia parkeringshus, mener Ims Larssen.

Et sted å være

– Jeg vet det største problemet skatere har møtt er et sted å være. De er så heldige å få skate på Rådhustrappa etter klokken 16 om ettermiddagene, men de trenger da virkelig flere steder i byen enn denne trappen. Og er det noe vi ikke trenger i nettopp dette området, er det flere matvarebutikker. Parkeringshuset sliter med leietagere og naboene ønsker seg mindre trafikk, da bør vi tenke nytt, sier Ims Larssen.

Dugnadsånd

– Penger vil nå de fleste spørre om. Ja, da må vi ut og skaffe sponsorer, søke om midler og sette i gang den gode dugnadsånden som finnes på Bøler. Bare husk hvordan svømmehallen kom til nettopp her, sier Ims Larssen.

– Fortsett å tro på prosjektet, så skal jeg gjøre hva jeg kan for å overtale de som bestemmer i Oslo!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.