RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Storband i kirken


Stor tradisjon: Gardemusikernes storband begynner å bli stamgjester i Høybråten kirke, her fra konserten i 2008. Søndag er de dyktige musikerne på plass igjen.
Stor tradisjon: Gardemusikernes storband begynner å bli stamgjester i Høybråten kirke, her fra konserten i 2008. Søndag er de dyktige musikerne på plass igjen.
Gardemusikernes storband inntar Høybråten kirke på søndag.

Høybråten: Søndag vil det glinse i blankpusset messing i Høybråten kirke. Det er tid for den årlige konserten med Gardemusikernes storband i regi av Lions Club Høybråten.

– Det er fullt trøkk, og med vokalisten Christin Bastiansen blir det en opplevelse av de sjeldne, lover Bjørn Braaten i den lokale lionsklubben.

25 år

Storbandkonserten er en lang tradisjon på Høybråten, og søndagens musikere er heller ingen nybegynnere. Gardemusikernes storband har holdt på i 25 år og kan se tilbake på en rekke spillejobber, konserter og tv-opptredener.

Mange av musikerne har vært med i bandet store deler av denne perioden, og det har gjort Gardemusikernes storband til et av Oslos beste swingband.

Gratis og Haiti

Lions Club Høybråten forventer en kveld med god underholdning for alle som er glad i storbandmusikk. Konsertstart er klokka 18.30, og i pausen blir det mulig å kjøpe kaffe og kaker.

Selve konserten er gratis, men det er mulig å legge igjen noen kroner til samvittigheten. Det blir nemlig samlet inn kollekt i kirken, og denne går til jordskjelvofrene i Haiti.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere