RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Storband i kirken


Oslo Storband øver i stasjonshuset på Skøyenåsen. Til helgen inntar de Oppsal kirke.
Oslo Storband øver i stasjonshuset på Skøyenåsen. Til helgen inntar de Oppsal kirke. Foto: Foto: Privat
Søndag 5. desember byr 25-årsjubilanten Oslo Storband på førjulskonsert i Oppsal kirke.

OPPSAL: I år har Oslo Storband, som til daglig øver på Skøyenåsen stasjon, valgt å titulere førjulskonserten sin med «Christmas Songs».

– Vi har tatt utgangspunkt i den amerikanske julesang-tradisjonen. På programmet har vi godbiter blant annet fra det mangeårige samarbeidet med den svenske klarinettvirtuosen Putte Wickman og trompet-esset Lasse Lindgren. Vår musikalske leder gjennom alle år, Helge Hurum, har bidratt med flere av arrangementene, forteller Erik Thormod Halvorsen på vegne av bandet.

Storbandets medlemmer består av musikkstudenter, semi-profesjonelle og profesjonelle musikere, og også i år har de med seg sangsolist Åse Karin Hjelen.

– Hun er en meget begavet og erfaren sanger som har deltatt i en mengde revyer og TV-produksjoner: Beat for Beat, Da Capo, Spellemannsprisen og Åpent hus for å nevne noen. Hun har i tillegg undervist mange år i jazzsang blant annet ved Universitetet i Oslo, opplyser Halvorsen.

Han ønsker velkommen til konsert i Oppsal kirke søndag klokken 19.

 

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere