RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Jeppe-kjelleren skal være totalskadd etter brannen.
Jeppe-kjelleren skal være totalskadd etter brannen.

Storbrann på Vinderen

Det brenner fortsatt i bygget som blant annet huser Jeppe restaurant.

VINDEREN: Brannvesenet fikk melding om brannen på Vinderen rett før klokken to i natt. De har hatt store problemer med brannslukkingen, men det er enda ikke kommet inn meldinger om savnede.

Brannårsaken er foreløpig ukjent, men brannen ser ut til å ha oppstått i restauranten Jeppes kro, opplyser politiet til NTB.

"Et flammehav"

Flere Vinderen-beboere savnet seg rundt brannen i natt, som ble beskrevet som et flammehav. Politiet har fjernet flere gassflasker fra bygningen for å unngår eksplosjoner.
- Brannvesenet har slått tilbake brannen, og begyner nå å få delvis kontroll over flammene, sier operasjonsleder Østgård til VG Nett.

Flere gater sperret

Gatene rundt brannområdet er sperret av, blant annet Holmenveien og Borgenveien, men det har vært uklart hvordan brannen vil ramme kollektivtrafikken. Det aktuelle næringsbygget ligger rett ved siden av Vinderen T-banestasjon, men i følge Nettavisen går T-banen som normalt, mens bussene omdirigeres.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere