RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Storbygruppa i gang

Onsdag 30. august startet storbygruppa til Holmlia SK opp igjen med aktiviteter som stavgang, ballskole, innebandy, aerobic, basket, hip hop, volleyball og svømming.

Holmlia: Siden 1996 har Holmlia Sportsklubb drevet med aktiviteter for uorganiserte barn, ungdom og kvinner. Klubben var den første i Oslo som hadde Åpen Hall-aktiviteter i klubbens regi. Holmlia SK har alltid ønsket at medlemsmassen skal gjenspeile befolkningsstrukturen i bydelen. Søndre Nordstrand har mange innbyggere som kommer fra andre deler av verden, og klubben ønsker å ha et tilbud til alle.

Måten idrettaktiviteter er organisert på i Norge er ukjent for mennesker som kommer fra andre steder i verden. Terskelen for å delta i organisert idrett kan for mange være høy.

Derfor er det viktig å ha et tilbud som i første omgang forplikter lite. Man kan komme i hallen på onsdager å delta uten å forplikte seg utover det.

Mål

Målet til storbygruppa er å få en større del av befolkningen til å delta i lokale idrettsaktiviteter. Gruppa gir et idrettslig lavterskeltilbud som spesielt retter seg mot følgende:

Uorganiserte barn og ungdommer som faller utenfor de ordinære aktivitets- og idrettstilbudene

Barn med problemadferd.

Unge jenter og kvinner som er lite fysisk aktive. Her er det særlig aerobic, hip hop, volleyball, svømmeopplæring og stavgang som er aktuelle tiltak.

Storbygruppa i Holmlia SK introduserte stavgang aktivitet for foreldre i 2005 i samarbeid med Holmlia frivillighetssentral. Nå blir det gratis stavgang hver onsdag fra klokka seks til sju, og klubben låner ut staver.

Stavgang er lett trim hvor alle skal klare å følge med. Man går cirka en time tur rundt på Holmlia og avslutter på Holmlia frivillighetssentral, der man kan få kjøpt kaffe og te.

Ellers tilbys følgende aktiviteter i Holmliahallen på onsdager:

Lekeparti (3-7 år)

Ballskole (7-12 år)

Innebandy (7-12 år)

Aerobic (kvinner)

Basket (fra 10 år)

Hipp hop dans (jenter 10-15 år)

Volleyball (jenter over 15 år)

Svømming (kvinner og barn)

Ønsker man mer informasjon kan man gå inn på nettsiden www.holmliasport.no/åpenhall.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere