RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Stordalen lover oppvask


Petter Stordalen ankom hotellet som er under oppussing.
Petter Stordalen ankom hotellet som er under oppussing.
Økokrim og Arbeidstilsynet utfører i formiddag en razzia mot tidligere Ansgar Hotell i Møllergata i Oslo sentrum. Choice-eier Petter Stordalen skal overta hotellet til høsten, og vil nå finne ut av hva som har skjedd.

Hotellet, som Petter Stordalens selskap Choice etter planen skal ta over til høsten, fikk i dag tidlig besøk av Økokrim.

I følge VG har Petter A. Stordalen satt ti av sine medarbeidere i Choice Hotels Scandinavia på å finne ut av bakgrunnen for razziaen mot Ansgar Hotell.

Et stort oppbud av presse hadde samlet seg utenfor byggeplassen onsdag formiddag, da Petter Stordalen selv ankom stedet i taxi.

- Her skal vi undersøke hva som har skjedd. Jeg går ikke herfra før dette ryddes opp i, sa Stordalen til Østkantavisa og resten av mengden pressefolk som hadde stilt seg opp i Møllergata.

- Er det noen her som ikke har fått den lønna de har krav på, så garanterer Choice at de skal få den, sa Stordalen.

Razziaen retter seg i følge VG hovedsaklig mot selskapet som sysselsetter arbeiderne som pusser opp hotellet. Arbeiderne er i hovedsak bosniske, og jobber i et bosnisk selskap som er leid inn av selskapet som eier hotellbygget.

Oslo bygningsarbeiderforening sier til VG at arbeiderne skal ha jobbet opp mot 300 timer i uka. Foreningen har fått tilgang til enkelte av arbeidernes kontrakter, som de har gitt videre til Arbeidstilsynet.


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere