RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Store forsinkelser over hele Oslo

Sist oppdatert:
En signalfeil mellom Ensjø og Bergkrystallen fører til forsinkelser på alle T-banens linjer i Oslo mandag morgen.

Sporveien T-banen melder på Twitter at grunnet en feil på signalanlegget må det påregnes store forsinkelser på enkelte avganger. 

Stans fra Ryen

Det var en stund stans for utkjøring av alle vogner fra Ryen vognhall, men ved 06.30-tiden var 1/3 av vognene ute, men resten er på vei ut nå. De håper å være i rute til 07.30.

Ved 07.20-tiden er det fortsatt store forsinkelser, melder Ruter overfor Nettavisen.

- Vi vet ennå ikke når vi kommer tilbake til normalen, i mellomtiden minner vi våre kunder om reisegarantien vår, sier Ruters pressevakt til Nettavisen.

Dekker drosjeregning

Sporveien T-banen minner alle kunder om reisegarantien. Dersom du er mer enn 20 minutter forsinket dekker Ruter drosjeregningen din inntil 500 kroner. Les mer om reisegarantien her.

Sporveiens datterselskap Sporveien T-banen har ansvar for all T-banetrafikk i Oslo og Akershus, og kjører på kontrakt for administrasjonsselskapet Ruter.

Like før klokka 08 melder T-banen på Twitter at signalfeilen er løst, men at det må forventes forsinkelser utover morgenen.

Les de siste trafikkmeldingene her:Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere