RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Store problemer på glatte veier


 
  Foto: Illustrasjonsfoto
– Mange kom seg sent hjem fra jobb mandag ettermiddag, sier overbetjent Dag Harald Drevsjø på Manglerud politistasjon.

MANGLERUD POLITIDISTRIKT: Og årsaken var altså noen centimeter snø.Spesielt problematisk ble det på Ring 3 hvor to trailere ikke var skodd for glatt veibane. I løpet av en drøy time i ettermiddagsrushet klarte de nærmest å blokkere all trafikk fra Bryn mot Manglerud. Køen forplantet seg til vest for Gaustad.

Den ene bilen kom seg opp til Traktorveien mens den andre etter hvert fikk Viking-hjelp.


Mer fra Manglerudpolitiets logg:

Kjørte i bommen

SKULLERUDDUMPA: En annen som ikke mestret glatt føre, var en 19 år gammel mann som litt over kl. 17 skulle snike fra Skullerud og gjennom bommen ved Skulleruddumpa.

Bommen var nede, og dermed braste bilen gjennom på glatta.

Bommen ble ødelagt, bilen måtte Viking ta seg av og den unge mannen som trodde han skulle komme seg forbi køen på E6 ved å snikkjøre, har en politisak på seg.

«Hale» på ambulanse

BRYN: En annen som forsøkte å komme seg raskere frem enn køen, hang seg på en ambulanse i utrykking ved Bryn. 22-åringen ble oppdaget av politiet, og nå er han uten førerkort og med en anmeldelse på seg.

Også et par trafikkforhold på tirsdag:

Påkjørt bakfra

ABILDSØ: Tirsdag litt over klokken 13 fikk politiet melding om et trafikalt forhold i Grågåsveien på Abildsø. Her var det snakk om påkjørsel bakfra. Ingen personskader og begge bilene var kjørbare etter uhellet.

Det var en 35 år gammel kvinne som ble påkjørt av en 18 år gammel gutt.

To til legevakten

BJØRNDAL: To personer ble kjørt til legevakten i ambulanse med smerter i bryst og mage etter en kollisjon tirsdag ved 21-tiden.

Ulykken skjedde i Ljabru-veien ved Slimeveien. Årsaken var at en bil som kom Ljabruveien fra Klemetsrud og skulle svinge opp mot Bjørndal, ikke stoppet for en bil som kom imot i Ljabruveien. Den 22 år gamle sjåføren som skulle svinge av, ble førerkortløs.

Det var totalt seks personer i de to bilene.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere