RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Store styrker til Karlsrud


Det ble store skader på dette huset i Gisles vei på Karlsrud under brannen natt til lørdag.
Det ble store skader på dette huset i Gisles vei på Karlsrud under brannen natt til lørdag.
Brann på Karlsrud, tyverier og tvilsom bilkjøring er bare noen av sakene som har krevd utrykning de siste dagene. Les politiloggen her.

Hus med store brannskader

KARLSRUD: Natt til lørdag, klokken 01.38, kom meldingen om brann i Gisles vei. Oslo brann- og redningsetat rykket ut med store styrker.

- Vi var totalt ni biler og 25 mann på stedet, opplyser Kai Hagberg, brannmester i Oslo brann- og redningsetat.

Det befant seg en person inne i huset, men vedkommende kom seg ut.

Brannmannskapet fikk slukket brannen i løpet av en time. Huset fikk store skader, men brannårsaken er foreløpig ukjent.

Stjal kjøtt for 1.000 kroner

BRYN: Politiet fikk fredag formiddag melding om naskeri fra en forretning på Bryn senter. Det viste seg å være en 31 år gammel mann som tydeligvis hadde stort behov for å få tak i kjøtt. Han hadde nemlig forsynt seg med slike varer for omkring 1.000 kroner. Denne formen for "handel" endte med politianmeldelse.

Tok hele pumpa

ABILDSØ: Ikke alle er like våkne når de skal fylle drivstoff på bensinstasjon. Politiet fikk fredag ettermiddag melding om at en bilfører glemte å ta ut håndtaket på slangen fra bilens påfyllingsrør og forsøkte å kjøre av gårde. Dermed ble det både dieselsøl og stor skade.

Mye røyk var eksos

HOLMLIA: Fredag kveld kom det melding om brann i et borettslag på Åsbråten på Holmlia. Det kom mye røyk gjennom ventilasjonsanlegget.

Lukten var imidlertid ikke vanlig røyklukt. Det viste seg at det var eksos fra en bil på tomgang i garasjen. Bileier ble kontaktet.

Kjørte ned skilt

EUROPAVEIEN: En kvinne ble fredag kveld kjørt til Legevakten etter at hun hadde kjørt ned et skilt på Europaveien.

Innbruddsforsøk

ABILDSØ: Fredag kveld kom det melding om innbruddsforsøk i Abildsøfaret. Det var satt stige opp mot 2. etasje, men mest sannsynlig hadde ingen kommet seg inn.

Politiet søker vitner

MANGLERUD: Politiet søker etter eventuelle vitner til et ran av bensinstasjonen på Manglerud senter kl. 02.18 natt til lørdag. En person bevæpnet med en stor kniv kom inn, hoppet over disken og forsynte seg med noe penger.

– Vi er veldig interessert i eventuelle vitner til dette, sier Dag Harald Drevsjø på Manglerud politistasjon.

– Vitneutsagn forteller om en mann i 20-30 årsalderen, nordisk av utseende og ca. 180 cm høy. Han hadde mørke klær. Raneren skal ha forsvunnet i retning fra bensinstasjonen som ligger under senteret. En bil som sto parkert i Rugveien ved nummer 44 kan knyttes til ranet, så også denne bilen er vi interessert i å høre om noen har observert.

Beruset bilfører

MANGLERUD: Politiet stoppet natt til lørdag en bil i Wetlesens vei på Manglerud. Det ble raskt klart at den 18 år gamle sjåføren ikke var edru. Dermed bar det i arresten.

Avskiltet bil

ABILDSØ: Politiet stoppet lørdag ettermiddag en bil på E6 ved Lambertseterveien. Den ble avskiltet på stedet på grunn av at den ikke var forsikret og heller ikke fremstilt for EU-kontroll. Den 51 år gamle kvinnelig sjåføren måtte dermed komme seg videre uten bilen.

Slo vekter

OPPSAL: To gutter i 16-17-årsalderen gikk lørdag ettermiddag til angrep på en vekter etter at han hadde tatt dem på fersken for å stjele seks øl. De slo vekteren i armen før de stakk av. Detet skjedde på REMA-butikken i Vetlandsveien.

Politiet hadde "los" på dem mot Skøyenparken og videre mot Bryn, men der ble de borte. Politiet har imidlertid opplysninger om de to slik at det er håp om å få tak i dem.

Brukte juletrær som spyd

LAMBERTSETER: Tre karer i alderen 24-26 år ble natt til søndag pågrepet etter at de hadde moret seg i en "juletreskog" i Mellombølgen på Bergkrystallen. I noe beruset tilstand hadde de moret seg med først å kaste juletrærne, som var for salg, utover. Deretter hadde de laget spyd av en del trær og kastet dem mot vinduer i nærheten. Også bilspeil ble ødelagt.

Satt fast etter kollisjon

BØLER: En 16 år gammel jente, som var passasjer, ble sittende fastklemt i en bil som natt til søndag kolliderte på T-banebroen på Bøler. Hun ble kjørt til Ullevål. Den 18 år gamle føreren av bilen ble ikke skadet, men mistet førerkortet på stedet.

Brann i container

BØLER: Søndag formiddag kom det melding om brann i en container på Bøler skole. Det var ingen fare for at bygninger ble skadet i og med den ikke sto i nærheten av vegger. Det bare røyk litt da brannvesenet kom til stedet.

Luktet alkohol

ØSTENSJØ/TVEITA: En bil var søndag ettermiddag involvert i et trafikkuhell i rundkjøringen i Østensjøveien ved vannet. Bilfører stakk fra stredet, og politiet hadde mistanke om promillekjøring. Bilen ble funnet igjen på Tveita - og promillekjøringsmistanken ble bekreftet. Fører pustet klart alkohol.

Tømte brannslukker på T-banen

MORTENSRUD: Politiet fikk sent søndag kveld melding om at noen hadde tømt brannslukningsapparat fra en vogn utover perrongen på Mortensrud stasjon. Politiet kom over tre ungdommer som de kontrollerte, men det er uklart om disse var gjerningsmennene.

Kjørte i autovernet

HVERVENBUKTA: Politiet fikk sent mandag kveld melding om at en bil hadde kjørt i autovernet på Mosseveien litt før avkjøring mot Ingierstrand. Det var to personer i bilen - ingen ble skadet.

Stjal spillere

OPPSAL: En drøy time over midnatt natt til tirsdag kom det melding om innbrudd i Video Nova i Haakon Tveters vei på Oppsal

Inngangsdøren var ødelagt med et betongelement. Fire personer ble observert på stedet, og de forsvant antakelig i en hvit kassebil. De fikk med seg spillere av forskjellig slag.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere