RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Store togforsinkelser etter røykutvikling

Sist oppdatert:
Røykutvikling ved Nationaltheatret fører til togforsinkelser i retning Drammen.

SENTRUM: - Det har vært røykutvikling i tunnelen ved Nationaltheateret, som vi ikke vet hva vi er. Jernbaneverket er nå inne og sjekker, sier pressevakt i NSB, Håkon Myhre.

Det skal ikke ha vært et tog i tunnelen da det ble meldt om røykutviklingen, og foreløpig vet de ikke hva som er årsaken.

- Hvis det er noe som har brent, så må Jernbaneverket rette det. Når og hvor lenge det vil ta, vet vi ikke foreløpig, sier Myhre.

Han sier reisende må forvente forsinkelser utover ettermmiddagen, og han ber folk holde seg oppdatert via NSBs hjemmeside eller nettaviser.

- Vi aner ikke hvor lang tid dette vil ta, men vi håper jo det ikke tar lang tid. Man må nok forvente en del forsinkelser utover ettermiddagen, sier han. 

Pressevakta til Jernbarneverket vet foreløpig ikke hva som er årsak til røykutviklingen, og kan heller ikke si noe om rettetid.

Han henviser til Jernbaneverkets twitter-konto for oppdateringer.

Klokka 14.46 melder Operasjonssentralen på Twitter om at all trafikk er åpnet igjen. Det vil imidlertid bli forsinkelser utover ettermiddagen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere