Store trafikkproblemer rundt Oslo

E6 ved Furuset mot Oslo klokken 05.00 onsdag 21.01.

E6 ved Furuset mot Oslo klokken 05.00 onsdag 21.01. Foto: (Statens Vegvesen)

Glatte veier har ført til store trafikkproblemer i og rundt hovedstaden natt til onsdag.

21.01.15 08:04

Glatte veier førte til store trafikkproblemer i og rundt hovedstaden natt til onsdag. E6 ved Nøstvettunellen måtte stenges ved halv fire-tiden, og trafikken inn mot Oslo gikk via E18.

Flere vogntog på vei inn mot Oslo fikk onsdag morgen problemer på føret, og ved E6 på Taraldrud ved Kolbotn kjørte et vogntog inn i bergveggen. Sjåføren skal være uskadd, men vogntoget sperret hele E6.

Like over klokken 6 meldte Follo politidistrikt at vogntoget var fjernet, og at veien igjen var åpen for trafikk. Også Nøstvettunellen ved Vinterbro var en periode stengt fordi flere vogntog fikk problemer.

Også i selve hovedstaden har det vært store problemer. På E6 ved Skulleruddumpa kjørte et vogntog inn i en lyktestolpe litt før klokken tre. Dette førte til at lyktestolpen falt over utgående felt. Oslo politidistrikt meldte litt før klokken fire at lyktestolpen er fjernet og at utgående felt er åpent.

Noen få minutter over klokka tre kolliderte deretter to vogntog på toppen av bakken på samme sted, slik at også inngående felt ble sperret.

Klokken 5.30 meldte politiet at både inngående og utgående kjørefelt var gjenåpnet for trafikk.

Politiet i Telemark meldte rett før midnatt at en lastebil skled av veien og ut i grøfta på E 134 ved Tokke øst for Høydalsmo. Heller ikke her ble det meldt om personskader, men trafikken ble dirigert manuelt forbi stedet i et par timer etter ulykken.

HTML EMBED


Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

HTML EMBED


Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mest lest på Nyheter

Annonsebilag