RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Storeslem i junior-NM


(Bak f.v) Emma Isdahl (-92), Karoline Bergene (-89), Heidi Vaino Gjøen (-88), Pia Cornelia Braarud (-93). (Foran f.v.) Julie Rønningsen (-94), Stina Kajsa Colleuo (-93) og Mina Berggren (-92). 
(Ikke tilstede: Line Løvberg (-91), Emilie Hellerud (-92) og Ingrid N. Knutzen (-91))
(Bak f.v) Emma Isdahl (-92), Karoline Bergene (-89), Heidi Vaino Gjøen (-88), Pia Cornelia Braarud (-93). (Foran f.v.) Julie Rønningsen (-94), Stina Kajsa Colleuo (-93) og Mina Berggren (-92). (Ikke tilstede: Line Løvberg (-91), Emilie Hellerud (-92) og Ingrid N. Knutzen (-91))
Stafettjentene til Lambertseter svømmeklubb tok til sammen seks gull, og en norsk rekord under fjorårets junior NM det kvalifiserer i stor grad til Idrettsprisen 2007 for juniorutøvere.

LAMBERTSETER: De to stafettlagene til LSVK i ungdomsklassen under fjorårets junior-NM sørget for fire gull, mens juniorjentene tok to gull og satt ny norsk rekord.

Flere av jentene svømte både i junior og ungdomsklassen, og til sammen er det ti jenter som mottar Nordstrands Blads Idrettspris 2007, for junior under 20 år.

I tillegg til alle gullmedaljene høstet stafettjentene to sølv og ett bronse.

Men mesterskapet startet med en diskvalifisering for overveksling.

Jentene svømte fantastisk, og satt ny rekord i 4x50 medley, men ble disket. En tung start på mesterskapet med andre ord, forteller trener Pelle Wikstrøm.

Han lot seg imidlertid imponere over jentenes lagmoral, og evne til å snu nederlaget videre i turneringen.

Jentene fikk et utrolig flott oppsving etter dette, og det er ikke mange jentegrupper som har det samholdet og den positiviteten disse jentene viste, mener Wikstrøm.

Lambertseter svømmeklubb har i flere år vært en av landets beste svømmeklubber på juniornivå, noe denne "storeslemmen" i junior-NM bekreftet. Spesielt er det jentene som har vært klubbens flaggskip.

Alle disse jentene har absolutt potensial til å nå norgestoppen, men flere har også mulighet til å nå enda lengre, mener LSVK-treneren.

Emma Isdahl (15) viste utrolig allsidighet under junior-NM og stilte til start for samtlige av stafettlagene til Lambertseter. Hun kom til klubben for kun litt over et år siden, fra Kolbotn, fordi hun ville satse på svømmingen.

Morsomt å få Idrettsprisen. NMi fjor gikk skikkelig bra, smiler svømmetalentet.

Pelle Wikstrøm syns Idrettsprisen 2007 er en velfortjent oppmuntring for jentene.

Jentene er gode forbilder både for klubben og sporten. Det er flott å få en slik anerkjennelse, som viser at det er flere som har fått med seg de gode resultatene deres, smiler Wikstrøm.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere