RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Storinnrykk på Ellingsrud

Det blir storinnrykk på Ellingsrud Gård når Ellingsrud Rytterklubb arrangerer feltrittstevne første mai. Nesten 100 påmeldte deltakere kan gjøre stevnet til det største som har vært arrangert i Norge - noensinne.

Ellingsrud gård: De påmeldte deltakerne kommer fra hele Norge, men det blir mange lokale innslag med deltakere fra Ellingsrud, Trosterudstallen og andre staller i Groruddalen. Deltakerne spenner helt fra de ferskeste til opp mot landslagsryttere med unge hester.
Dressur, sprang og utholdenhet
Det skal konkurreres i feltritt som er en sammensetning av dressur, sprang og utholdenhet. Disiplinen utholdenhet består av terrengritt, steeplechase og landeveisritt. Det konkurreres i alle grener under stevnet. Rytteren med færrest straffepoeng vinner.
I de laveste klassene gjennomføres en forkortet versjon med kun dressur, terrengritt og sprangprøve med utholdenhetsprøve til slutt. I de høyere klassene går konkurransen over tre dager.
På Ellingsrud konkurreres det i fem klasser: Knøttecup for ponni og hest, debutant ponni, 80 cm for hest og 90 cm for hest.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere