RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Storkontroll på Mortensrud

Torsdag kveld hadde politiet, tollvesenet og biltilsynet storkontroll av utenlandske kjøretøy på Mortensrud.

Mortensrud: Døgnet rundt kjører en rekke utenlandske biler gjennom vårt distrikt mot utlandet. Vi vet også at det går mye tyvegods ut av landet, derfor har vi denne kontrollen, sier stasjonssjef Gro Smedsrud ved Manglerud politistasjon.

Fra klokken 18 til 23 torsdag var de tre etatene på plass på Shell-stasjonen på Mortensrud med nesten 20 tjenestemenn. Tollvesenet hadde med seg en skannemaskin, men det ble ikke funnet noe. Det ble likevel en travel kveld for tjenestemennene som skrev ut mangellapper:

Vi har ikke funnet noe, men det har vært en del småplukk, to biler klarte til og med å kollidere rett foran oss. Vi har skrevet mange mangellapper og en del har måttet skifte lyspærer her på Shell-stasjonen, forteller Smedsrud. Samtidig som storkontrollen ble holdt på Mortensrud ble det også holdt en liknende kontroll på Mosseveien i Fiskvollbukta. Der gjorde politiet en del beslag av tyvegods. Disse sakene vil bli etterforsket av politiet.Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere