RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Med sin enorme hurtighet var Joe Nusa en konstant trussel mot gamle lagkamerater i Høland.
Med sin enorme hurtighet var Joe Nusa en konstant trussel mot gamle lagkamerater i Høland.

Stormer mot opprykk

Oslo City drar til lørdagens opprykksfinale med et perfekt utgangspunkt.

VALLE: Etter Joe Nusas scoring like før slutt i den første opprykkskampen mot Høland, er City i førersetet med tanke på spill i 2. divisjon neste år.

– Det viktigste for oss ble etter hvert å unngå baklengs. 2-0-målet var nesten en bonus, og nå har vi et godt utgangspunkt før returkampen, sier Oslo City-keeper Masood Fazal.

Storspill og nesten-tabbe

Sisteskansen spilte selv en sentral rolle i den første kvalikkampen.

Etter at Angelo Santos hadde ordnet City-ledelse med en flott enkeltmannsprestasjon i 1. omgang, tok lagene pause på 1-0 til hjemmelaget.

Etter pause ga imidlertid City fra seg det meste av initiativet i kampen, og Høland spilte seg fram til flere farligheter. Nærmest mål var romerikingene da laget to ganger fikk avsluttet fra kloss hold, men Fazal vartet opp med klassespill på streken.

– Skikkelige reaksjonsredninger, og det var vel noen viktige redninger også, smiler sisteskansen.

Keeperen ble ellers ikke satt på de helt store prøvene, men på overtid holdt han nesten på å rote det til for seg selv da ballen glapp – men Fazal slapp med skrekken.

– Alltid godt å holde nullen, gliser City-keeperen.

Kjapp Nusa

Da kampen så ut til å ende med 1-0 til City, ordnet Joe Nusa et enda bedre utgangspunkt. Den fotrappe Nusa – med en fortid i nettopp Høland – hadde vært en konstant trussel for gjestenes forsvarere hele kampen, og det var dermed fortjent at spissen fikk sin scoring på overtid.

– Nå ser det veldig lovende ut, mener keeper Fazal.

Han fikk se to litt varierende omganger fra Oslo City.

– Vi prøvde å spille langs bakken, men det var ikke alltid så lett. Vi var ikke like gode etter pause, selv om jeg synes vi hadde brukbar kontroll, sier Fazal.

Uvant underlag

Nå blir Oslo City favoritt til å ta opprykket på bekostning av Høland, men sistnevnte har nok ikke gitt opp håpet før returen på Løken i Høland.

– Det blir sikkert tøft, og det blir uvant for oss å spille på gresset de har der. Vi skal uansett greie dette, sier Masood Fazal.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere