RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Storseier for Røa


Tilskuerne hadde nesten ikke rukket å sette seg ned før Marie Knutsen ordnet 1-0 for Røa.
Tilskuerne hadde nesten ikke rukket å sette seg ned før Marie Knutsen ordnet 1-0 for Røa.
Røa-jentene viste lovende takter før tirsdagens storkamp mot Kolbotn, da laget kjørte over Amazon Grimstad lørdag.

RØA: Etter at Marie Knutsens tidlige scoring ble den eneste i den første omgange, ble det virkelig fart på sakene for Røa etter hvilen. Lene Mykjåland la først på til 2-0 snaut midtveis i omgangen, og rundt tyve minutter senere hadde hjemmelaget scoret ytterligere tre mål.
Guro Knutsen, Siri Nordby og Solveig Haaland tegnet seg også på scoringslisten i overkjøringen av Amazon Grimstad på kunstgresset på Røa. Vertene hadde i tillegg en rekke andre store muligheter, og blant annet innbytter Emilie Bosshard Haavi var nære på sin første nettkjenning for Røa.

Vi fikk en fin start på kampen, men etter scoringen slet vi med både tempoet og presisjonen. Dette var noe vi pratet om i pausen, og i andre omgang ble alt mye bedre. Det var flott å se at vi fikk til angrepsspillet, og da kom også målene, oppsummerer Røa-trener Geir Nordby.

Selv om Røa kontrollerte hele kampen, var likevel ikke Nordby helt trygg på seier før målene begynte å renne inn i 2. omgang.

Jeg fikk ikke roen før det andre målet. Det er alltid farlig å lede 1-0.

Med storseieren går Røa-jentene til tirsdagens storkamp borte mot Kolbotn med en god porsjon selvtillit. Kolbotn på sin side nøyde seg med 1-0 borte mot Trondheims-Ørn i lørdagens serierunde.

Vi skal være gode nok til å vinne også mot Kolbotn. Fortsatt har vi en del å gå på, men jeg er fornøyde med at strukturen allerede er på plass, sier Geir Nordby.Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere