*Nettavisen* Nyheter.

Storslagen åpning av studentsenteret

Høyskolen i Oslo (HiO) åpnet 10. januar sitt nye studentsenter, og det gjorde de med stil. Sang, storband, humor og taler gjorde den offisielle åpningen storslagen.

Bislett: Koordinator Marianne Huse forteller at det etterlengtede servicesenteret skal være åpent for alle som ønsker informasjon om studietilbud ved HiO.
Vi skal gi råd og veilede alle som er interessert, ikke bare våre egne studenter, sier Huse, som håper, og tror, at mange tar turen innom for å råd og tips i forbindelse med studier på høyskolen.
På åpningsdagen, Pilestredet 46, sto skolens eget kor, Bisletbekkens ublandede, i inngangspartiet og sang gjestene velkommen. Innenfor var HiOs Storband i full gang med å få liv i rockefoten, og OAS serverte kakao og boller. Stand up-komiker Yngve Skomsvoll fikk de fremmøtte til å hyle av latter, med sine betraktninger rundt service, og Rektor Per Lilleengen og Studentparlamentets leder Karin-Elin Berg sto for de seriøse og fremtidstenkende innslagene. Da snoren ble klippet og ballongene forsvant opp i luften, var Studentservice offisielt åpnet for publikum, og både elever og ansatte gleder seg til å ta i bruk senteret.
Studentsenteret kan blant annet hjelpe med opptaksveiledning, registrering, lover, forskrifter og prosedyrer, karriereveiledning og studentprest. Man kan benytte Internett, og etter hvert kommer det også en kaffebar i lokalen, som er åpne fra 0900 15.00 på hverdagene.

Studentsenter ved HiO Sted: Pilestredet 46 1 etg. www.hio.noNettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag