RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Stort talent går gradene i Lambertseter bryteklubb


Mehran Murad gir alt på Lambertseter bryteklubb.
Mehran Murad gir alt på Lambertseter bryteklubb. Foto: Foto: Didrik Linnerud
Mehran Murad er et ungt stortalent som bryter for Lambertseter bryteklubb. Han velger å bryte fordi det er en selvstendig sport, og handler mye om styrke og teknikk. ”Aleksander Karelin er mitt store forbilde”, sier Mehran.

LAMBERTSETER: I et lite brytelokal på Lamberseter, foregår det forbredelser til en ny turnering. Lokalet er fylt med unge talenter som er klare til å ta stegene for å bli så gode som mulig. For Mehran er det viktig at han kan jobbe selv uten noe press fra lagkamerater.

- Jeg har prøvd ut fotball, men jeg fant ut at jeg ikke er god til å samarbeide. Derfor er bryting bra for meg. Her ligger alt press på meg, styrken og teknikken min, uttaler han.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

Mehran Murad bryter

UNGT TALENT: Mehran Murad. (Foto: Didrik Linnerud)

LES MER FRA UNGDOMSREDAKSJONEN HER!

 

En stor forskjell som legges merke til er intensiteten unggutta legger i treningen. Her klager de ikke over å bli straffer med pushup tester eller løpetester. Dette er noe Mehran er glad for.

- Jeg liker hvordan de yngre her jobber for å bli best. Her er det mange som jobber så hardt de kan og gjør det de får beskjed om. Her klager vi ikke over enstusselig pushup-straff, forteller han videre.

Mehran mener det er viktig å ha store forbilder. Du kan bruke personens suksess og evnetil å kjempesom motivasjon til din egen trening. Det henger et stort bilde av Aleksander Karelin på bryterklubben. Dette motiverer Mehran. Karelin var unik fordi han var en rask og smidig bryter, samtidig som han var over 100 kg tung.

- Han er nok et stort forbilde for alle brytere. Jeg blir mer og mer motivert når jeg ser på hans tidligere kamper. Alle her i Lambertseter ser opp til han, fortsetter Mehran.

NM for første gang

Mehran har deltatt i NM. Dette var en suksess for han.

- Jeg konkurrerer mye, men da jeg var med på NM for første gang, endte jeg på 6. plass. Dette er noe som henger høyt for meg, avslutter han med et stort smil om munnen.
 

LES OGSÅ:

Håndballtalentet Pernille Martinsen (17) har fremtiden i sine hender

Se thaibokseren Art

– Anabole stereoider er juks!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere