Stortalentet Aksel

Aksel Bråten har nettopp scoret mål etter et fantastisk langskudd.

Aksel Bråten har nettopp scoret mål etter et fantastisk langskudd. Foto: Foto: Thomas Granerød

Aksel Bråten spilte hovedrollen da Heming Oransje vant 8-4 over Heming Grønn i egen turnering sist lørdag.

Nicolay Tandberg takler her Bastian Hatcher på en strålende måte. Foto: Foto. Thomas Granerød

Olav Åsmoen hadde full kontroll på kampen og dømte godt. Foto: Foto: Thomas Granerød

Alexander Aschehoug (høyre) har nettopp redusert for Heming Grønn og blir gratulert av Kristoffer Askildsen. Foto: Foto: Thomas Granerød

Her scorer Aksel Bråten et fantastisk mål på et langskudd. Foto: Foto: Thomas Granerød

Aksel Bråten har på ny scoret et mål og blir gratulert av en annen tremålsscorer, nemlig Bastian Hatcher (høyre). Foto: Foto: Thomas Granerød

SLEMDAL: Sist lørdag arrangerte Heming sin egen fotballturnering og her ble vi vitner til virkelig underholdende og god fotball.

Akersposten overvar kampen mellom Heming Grønn og Heming Oransje for gutter født i 2001. Her ble vi tidlig mektig imponert over nivået på begge lagene og det var spesielt én spiller som skilte seg ekstra ut.

Aksel Bråten er ett år yngre enn resten av lagkameratene sine, men målt opp mot ferdigheter gikk han utenpå de fleste da det gjaldt spill med og uten ball.

Hele registeret

Bråten spiller på et stort register tross sin unge alder og er like mye en super tilrettelegger som en fantastisk målscorer.

I internturneringen mot Heming Grønn noterte han seg for hele tre scoringer samt tre målgivende pasninger i 8-4 seieren - og da var det naturligvis en meget fornøyd liten fotballstjerne Akersposten fikk i tale rett etter kampslutt;

– Det var kjempegøy med så mange mål i denne kampen og jeg synes hele laget virkelig spilte bra, sier Bråten, mens hele laget flokker seg rundt juvelen etter kampslutt.

– Ingen som kjefter

Bråten hadde veldig mye positivt å si om lagkameratene sine, men vektla spesielt én meget viktig ting;

– I laget vårt er det ingen som kjefter på hverandre, i stedet hjelper vi hverandre hvis det er noe. Alle er også snille og greie og veldig gode til å spille fotball, fortsetter unge Bråten.

Vålerenga og United

Aksel Bråten imponerte som nevnt stort i denne fotballkampen - han er en spiller med de aller fleste kvalitetene og da må man jo bare spørre om hva som er den store fotballdrømmen videre;

– Jeg håper mest av alt å få spille for Vålerenga og deretter Manchester United, det hadde vært veldig fint, avslutter lille store Aksel Bråten til Akersposten.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mer om emnet: Fotball

Mest lest på Nyheter

Annonsebilag