RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Aksel Bråten har nettopp scoret mål etter et fantastisk langskudd.
Aksel Bråten har nettopp scoret mål etter et fantastisk langskudd. Foto: Foto: Thomas Granerød

Stortalentet Aksel

Aksel Bråten spilte hovedrollen da Heming Oransje vant 8-4 over Heming Grønn i egen turnering sist lørdag.

SLEMDAL: Sist lørdag arrangerte Heming sin egen fotballturnering og her ble vi vitner til virkelig underholdende og god fotball.

Akersposten overvar kampen mellom Heming Grønn og Heming Oransje for gutter født i 2001. Her ble vi tidlig mektig imponert over nivået på begge lagene og det var spesielt én spiller som skilte seg ekstra ut.

Aksel Bråten er ett år yngre enn resten av lagkameratene sine, men målt opp mot ferdigheter gikk han utenpå de fleste da det gjaldt spill med og uten ball.

Hele registeret

Bråten spiller på et stort register tross sin unge alder og er like mye en super tilrettelegger som en fantastisk målscorer.

I internturneringen mot Heming Grønn noterte han seg for hele tre scoringer samt tre målgivende pasninger i 8-4 seieren - og da var det naturligvis en meget fornøyd liten fotballstjerne Akersposten fikk i tale rett etter kampslutt;  

– Det var kjempegøy med så mange mål i denne kampen og jeg synes hele laget virkelig spilte bra, sier Bråten, mens hele laget flokker seg rundt juvelen etter kampslutt.

– Ingen som kjefter

Bråten hadde veldig mye positivt å si om lagkameratene sine, men vektla spesielt én meget viktig ting;

– I laget vårt er det ingen som kjefter på hverandre, i stedet hjelper vi hverandre hvis det er noe. Alle er også snille og greie og veldig gode til å spille fotball, fortsetter unge Bråten.

Vålerenga og United

Aksel Bråten imponerte som nevnt stort i denne fotballkampen - han er en spiller med de aller fleste kvalitetene og da må man jo bare spørre om hva som er den store fotballdrømmen videre;

– Jeg håper mest av alt å få spille for Vålerenga og deretter Manchester United, det hadde vært veldig fint, avslutter lille store Aksel Bråten til Akersposten.

 

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere