*Nettavisen* Nyheter.

Stortap for Oslo Tigers

Tøff motstand: Oslo Tigers Sevde Yapici fikk det tidvis tøft mot Ullern 56ers og Kristine Kristiansen (høyre). $PHOTOCREDIT_ON$$PHOTOCREDIT_OFF$ Foto: Foto: Thomas Granerød

Basketdamene til Oslo Tigers tapte klart for Ullern, men det var lyspunkter hos tigrene.

Klikk på bildet for å forstørre.

Ikke helt enkelt: Anab Ovidie Grand og Oslo Tigers spilte en relativt god forsvarskamp, men kom ofte til kort offensivt mot Weronica Green og Ullern 56ers i søndagens oppgjør i Ørakerhallen.

ØRAKER: Helt tydelig at de gamle er eldst. Ullern 56ers som er Norges eldste basketballklubb hadde null problemer mot fjorårets nykomlinger i Kvinneligaen - og til slutt sto det overbevisende 64-27 til 56ers på måltavlen.

God innstilling

Men, gjestene Oslo Tigers skal få kreditt for sin innstilling underveis i oppgjøret. Laget spilte sin første sesong i Kvinneligaen ifjor - og har som uttalt mål å ikke ende sist på tabellen som ifjor.

– Selv om vi er skuffet og noe nedstemte akkurat nå så er det viktig å ta fatt på det positive som vi gjør. Vi spilte ingen god angrepsbasket, men hadde fokus på forsvaret - og den jobben synes jeg vi skal være fornøyde med, sier spiller og styreleder Ingri Beck Reithaug til dittOslo.

Flere faktorer

For utenforstående så virker det kanske en anelse merkelig at Oslo Tigers ikke syntes resultatet mot 56ers er så ille, men her er det flere faktorer som spiller inn.

Laget er som nevnt sylferskt og trenger tid på å etablere seg i Kvinneligaen, noe som bare skulle mangle egentlig.

Forsvaret tar form

Mot 56ers så scoret faktisk tigrene like mye som de pleier, men de slapp inn mindre enn vanlig. Ergo kommer det noe essesnsielt positivt ut av det hele som Beck Reithaug var inne på, forsvaret begynner å ta form - og har du et godt etablert forsvar så kommer også de offensive prestasjonene med tiden.

– Det som vel kanskje er vår største fiende er at vi er utålmodige, men vi må bevare roen i gruppa - og samtidig ha fullt fokus, da kommer resultatene etter hvert, avslutter en smilende spillende styreleder til dittOslo.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag