RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Stovner blomstrer


Tulipanene i rundkjøringen pånedsiden av Stovner senter har åpenbart blitt en suksess. De skaper god stemning, sier Per Opsahl (H).
Tulipanene i rundkjøringen pånedsiden av Stovner senter har åpenbart blitt en suksess. De skaper god stemning, sier Per Opsahl (H).
Per Opsahl (H) fikk det til slutt som han ville. Nå blomstrer tulipanene på Stovner.

STOVNER: Dette er jo rett og slett vakkert. Tulipanene skaper god stemning, sier bydelspolitiker Per Opsahl fornøyd til Lokalavisen Groruddalen.

Høyrepolitikeren har sammen med de andre partiene i bydelsutvalget kjempet i en årrekke for å få det mer grønt i området rundt Stovner senter.

Blant annet rundkjøringene i Fossumveien og Karl Fossums vei har vært et hett tema, og Per Opsahl har kjempet aktivt for å få blomster på plass i stedet for stein og asfalt.

Godt for miljøet

Med høyrepolitikeren i spissen har bydelsutvalget og nærmiljøet endelig fått lønn for strevet. Flere hundre tulipaner blomstrer i disse dager for fullt på Stovner.

Det finnes ikke et sted i Oslo hvor noen har gjort noe tilsvarende. Dette er godt for miljøet, sier en entusiastisk Opsahl.

En god start

Stovner har fortjent denne oppussingen. Mange har klaget i lang tid. Det har jo ikke sett ut her oppe.

Men nå er du fornøyd?

Ja, det er jeg. Men det er viktig å legge til at dette bare er en start, svarer politikeren.

Det har for øvrig blitt satt av 200 000 til planting og vedlikehold av blomster i rundkjøringene på Stovner. Når tulipanene dør ut om kort tid vil de bli erstattet av andre sommerblomster med lengre blomstringstid.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere