*Nettavisen* Nyheter.

Stovner hersket over publikum

Søndag kveld inntok nesten 1200 ungdommer Rockefeller i Oslo sentrum for å bivåne fylkesfinalen i UKM. CN Crew fra Stovner drar videre til landsfinale i Trondheim med låten Svart stempel.

Stovner: Juryen fant rapperne i gruppen mer enn gode nok.
Hardcore
Gjengen i CN Crew tok publikum med storm, og viste virkelig at de kan det de holder på med. At fansen som allerede kjenner gruppen fra tidligere anledninger var godt representert hersket det heller ingen tvil om. Med stor entusiasme underholdt medlemmene både hverandre og juryen, noe som da også ga dem en vel fortjent billett videre til den store finalen nord i landet.
Variert deltagelse
I tillegg til CN Crew deltok også Butterfly angels fra Alna med freestyle, Nancy & Anh fra Stovner imponerte med låten If i ain"t got you, gruppene Provoc fra Alna og Visions of destruction fra Grorud med beinhard metall, Temptations fra Stovner og Dangah fra Grorud med hiphop- dans og til slutt gigantgruppen Inferno Chicks fra Stovner med imponerende ferdigheter.
Strålende fornøyd
Arrangør Iver Waage i Oslo Musikkråd er meget fornøyd med avviklingen.
Dette var intet annet enn en suksess. Så god stemning tror jeg ikke vi har sett før, forteller han. Med artister var det til sammen 1500 mennesker inne på Rockefeller i løpet av søndagen.
Dette er ny rekord. UKM har blitt et svært populært arrangement for Oslo-ungdommen, avslutter han.


Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag