RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Stovners Fjeld for en kveld


- Publikum ga meg meg veldig mye, og jeg prøvde å gi dem like mye tilbake, sier Jonas Fjeld. I mellomtiden var det nok av takksigelser og stående applaus fra publikum.
- Publikum ga meg meg veldig mye, og jeg prøvde å gi dem like mye tilbake, sier Jonas Fjeld. I mellomtiden var det nok av takksigelser og stående applaus fra publikum.
Jonas Fjeld spiller egne kjente og kjære sanger i Bydelssalen på Stovner, i forbindelse med Bydel Stovners kulturløft.

STOVNER: - Da jeg ble bedt om å spille her, var det ikke nei i min munn. Bydelshus er viktige, sier Jonas Fjeld.

Han har akkurat spilt konsert i Stovners hjerte, sammen med sitt tonefølge Ben Basgård, med låter fra 1990 og frem til i dag.

Informasjonskonsulent i Bydel Stovner, Hilde May Pettersen er storfornøyd med kveldens opptreden.

- Det er etterlengtet at det skjer noe i nærmiljøet. Arrangementer som dette gir folk evnen til å trives i her, sier Pettersen.

Jonas Fjeld spiller blant annet Engler I Sneen for en duvende bydelssal, og luller de 180 publikummerne inn i sitt folkekjære repertoar.

- Dette er veldig koselig. Jeg er på disse arrangementene innimellom, alt ettersom hvem som spiller, sier publikummer og Stovner-boer Gunn Elisabeth Sandnes.

I likhet med artister som Lars Lillo-Stenberg, Jan Eggum, skuespiller Sven Nordin og krimprins Jo Nesbø, gjør Jonas Fjeld sitt for å løfte kulturen ut til andre steder enn bare Oslo sentrum, og sørger for en heisakveld i Bydelssalen.

- Kulturen ut til folket! Det er langt inn til byen, og arrangementer som dette styrker miljøet i bydelen, sier Hilde May Pettersen.

- Jeg synes disse tiltakene er enestående. Det var suveren respons fra publikum. Jeg kommer gjerne tilbake, hvis jeg får lov! sier Jonas Fjeld.

Så durer han tilbake til Drammen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere