RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

GBK kom til sjanser mot Strindheim, men det måtte en straffe til for å vinne kampen. Arkivbilde: Anders Halvorsen
GBK kom til sjanser mot Strindheim, men det måtte en straffe til for å vinne kampen. Arkivbilde: Anders Halvorsen

Straffe sikret seier

GBK sikret årets første trepoenger borte mot Strindheim i helga. Abdi Abdullhai var sikker fra 11. meter, og satt dermed kampens eneste mål.

STRINDHEIM: Etter å ha åpnet serien med to tap, var det en oppstemt GBK-trener som kunne fortelle om en sterk borteseier mot Strindheim denne helgen.

Vi er kjempefornøyde. Moralen i laget er helt topp hele kampen, gutta viser en positiv energi og en vilje til å vinne, roser Danny Sannes.

Men Sannes hadde ikke bare positive ting å skrive hjem om etter kampen mot Strindheim.

I første om gang var vi dårlige, men Strindheim var ineffektive. Riktignok kom de ikke til de helt store sjansene, men de hadde ballen mest og hadde de største mulighetene, oppsummerer GBK-treneren.

I andre omgang gikk det imidlertid bedre for groruddølene.

Vi var mer aggressive i presset, og fikk noen gunstige overganger, forteller Sannes.

Og etter 56 minutter ble Flamur Loku felt i 16. meteren. Dommeren pekte på straffefeltet, og Abdi Abdullhai satt inn årets første straffemål for GBK.

Dommerne slår hardere ned på ulovligheter innenfor straffefeltet for tiden, og det blåses flere straffer nå enn tidligere. Derfor er det godt å ha en sikker straffeskytter i Abdi, mener Sannes.

Han er ikke bekymret over at det måtte straffe til for at GBK skulle sette ballen i mål.

Vi skaper sjanser, og har vist at vi kan score i spill tidligere, så det bekymrer meg ikke i det hele tatt, avslutter en meget fornøyd GBK-trener, som for øvrig hadde telt 8-7 i sjanser, favør groruddølene.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere