RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Straffespark sikret seier

Fagerborgs kaptein André Borge ble matchvinner med sitt straffespark da laget hans mandag vant 2-1 over Lyns reserver.

Kringsjå: Jeg pleier egentlig ikke å ta straffene, men vår faste straffeskytter var ikke her i dag, så jeg måtte ta den. Det gikk jo bra det, smilte en fornøyd kaptein etter matchvinnermålet.

For bare minuttet etter at hjemmelaget utlignet på straffe, fikk også Fagerborg muligheten fra 11-meteren.
Det var ikke akkurat et velplassert skudd, men hardt var det heldigvis. Veldig godt å se at den gikk inn, forteller Borge.

Fortjent seier

Etter en målløs 1.omgang hvor hjemmelaget hadde mye av spillet, kom Fagerborg seg etter pausen. Flere store sjanser ble brent, men etter 60 minutter løsnet det da Rune Kjønstad headet inn ledermålet.
Jeg synes vi vinner fortjent, men vi sleit litt i begynnelsen. Vi gikk ut med et for lavt press, men da vi la om til høyere press i 2.omgang ble det bedre, oppsummerer kapteinen.

Spillende trener Ragnar Puntervold er enig.
De første 35 minuttene er dårlig fra vår side, men vi tar mer og mer over, og viser at vi er trygge bakover.

Synd med ferie

Med seier i mandagens kamp, klatret Fagerborg opp til 4.plass i sin avdeling, kun to poeng opp til serieleder Ullern. Tre strake seire har gitt selvtillit for Fagerborg-gutta.
Etter en dårlig start på sesongen, har vi begynt å spille bra fotball. Bare synd det snart er ferie, smiler en fornøyd trener.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere