RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Strålende vårvær på Frigg-cup


Bakerst: John-Ole Soløy (trener).
Midt fra venstre: Ane (maskot), Filip, William, Hågen, Halvard, Christan.
Foran fra venstre: Fredrik, Sondre, Morten, Brage.
Bakerst: John-Ole Soløy (trener). Midt fra venstre: Ane (maskot), Filip, William, Hågen, Halvard, Christan. Foran fra venstre: Fredrik, Sondre, Morten, Brage.
I et fantastisk vær og ypperlige forhold for fotball, ble Friggs vårcup arrangert igjen i helgen. 149 påmeldte lag spilte 3 kamper hver i løpet av to dager.

Den tradisjonsrike cupen har blitt arrangert så mange ganger at ingen helt vet hvor lenge de har holdt på, men i helgen var den virkelig et symbol på at våren har kommet. Glade barn spilte fotball i shorts, foreldre og andre nøt solen og vafler og brus var ingrediensene for en vellykket fotballhelg.

Barnecupen hadde deltakende lag fra hele Oslo, og var for gutter og jenter fra 8-12 år. De yngste årsklassene spilte 5-er-fotball, mens de eldste spilte 7-er-fotball.

- Vårens vakreste eventyr

Styreformann i Frigg, Erling Fossen, har sagt det før, men gjentar at han synes cupen er vårens vakreste eventyr.

- Det er en av de mest tradisjonsrike cupene, og cupen begynner på den andre vårdagen i år. Det er perfekt, sier Fossen.

På spørsmål om hvor lenge vårcupen har blitt arrangert blir han usikker. Han forhører seg med Cup-ansvarlig Rune Glomstein, men får ikke noe sikkert svar.

- Det er en av mytene om cupen, det er ingen som vet hvor mange år den har blitt arrangert, ler han.

The Green Devils

Heming stilte med mange lag i cupen, blant annet Heming Green Devils. Guttene har spilt sammen i seks år, og består bare av spillere som går i syvende klasse på Slemdal skole.

Trener John-Ole Soløy var godt fornøyd etter at laget hans vant sikkert over Snarøya Lag 1.

- Dette er et veldig godt lag, og vi har vunnet nesten alle kampene vi har spilt. De er veldig dedikerte når det kommer til fotball, men kanskje ikke til alt annet, ler Soløy.

Han synes også cupen er bra, og er veldig fornøyd med banene.

- Det er bra at vi får spille på kunstgresset. Da blir det bedre fotball, sier han.

Cupen arrangeres slik at alle lagene spiller tre kamper hver, men de spilles med korte pauser i mellom. På den måten varer ikke cupen så lenge for hvert enkelt lag, og det blir mindre venting.

- Det er godt administrert, og det er godt å kunne være ferdig med tre kamper til tolv, sier treneren.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere