RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Strålte på scenen

Maria Mena koste seg på scenen på Norwegian Wood og publikum koste seg med musikken hennes.

Frognerparken: Å kalle Maria Mena erfaren konsertartist ville være en overdrivelse. Jenta fra Skullerud har nemlig bare spilt live i et drøyt halvår. Men hun har selv uttalt at hun ønsker å være både liveartist og plateartist. Og etter utgivelsen av tredjealbumet "Apparently Unaffected" sent i fjor, har Maria også inntatt scenen.

Det var et stort publikum som møtte 20-åringen i Frognerparken sist søndag. Norwegian Woods siste dag var utsolgt, og Maria sto på programmet sammen med artister som Minor Majority, Mew og Kent. Skyene var på sitt gråeste akkurat da Maria Mena gikk på scenen, men opptredenen var langtfra grå.

Dette er den festivalen jeg har gledet meg aller mest til, sa Maria fra scenen. Hun har nemlig vært på festivalen siden hun var liten, men i år var det første gang hun sto på scenen.

Berg-og-dal-bane

Til tross for sin unge alder har Maria Mena drevet med musikk i nærmere ti år allerede. På scenen leverte hun da også alt fra sin nyeste singel "Just hold me" til "My lullaby", en sang hun skrev til faren som barn.

Men jeg lover at dette ikke skal bli noen familiehappening altså, forsikret Maria smilende.

I stedet ble konserten et innblikk i en artist med et stort musikalsk spekter og en imponerende stemmekontroll på scenen. Publikum svarte med jubel på alt fra livlige feelgood-låter til melankolske kjærlighetsballader.

Dette blir en berg-og-dal-bane i følelser, sa Maria før hun trakk pusten og serverte den nye balladen "Miss you love".

Allsang

Maria Mena pratet i det hele tatt mye med publikum mellom sangene på konserten. Hun virket innimellom litt nervøs, og praten gikk litt i stå. Men dette kan likegodt ha vært et resultat av gledesrus, for det var ingen tvil om at Maria koste seg på scenen i Frognerbadet. Allerede fra første låt var det befriende å se hvordan hun slapp seg løs og danset med til gitarsoloer og andre instrumentalpartier.

Jeg blir veldig glad hvis dere synger med i refrenget på den siste låta, sa Maria før hun avsluttet med debutsingelen "Free". Og publikum sang med, så det er ikke rart Maria var glad.
Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere