RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Strandperle solgt for 2 mill. over takst


SOLGT: Denne boligen ble solgt i forrige uke. Den lykkelige eier måtte ut med nesten 20 millioner kroner. Så får vedkommende godt med tumleplass med en tomt på 1.670 m².
SOLGT: Denne boligen ble solgt i forrige uke. Den lykkelige eier måtte ut med nesten 20 millioner kroner. Så får vedkommende godt med tumleplass med en tomt på 1.670 m². Foto: FOTO: zOvenfra.no
Den nye eieren av luksusvillaen i Fiskekroken på Ulvøya, måtte ut med 18,5 millioner kroner.

MALMØYA/ULVØYA: Megler Kim André Krabbe kan fornøyd fortelle at han i forrige uke solgte to luksusboliger på Malmøya og Ulvøya. Begge gikk over takst.

LES OGSÅ: Krabbe selger luksus ved sjøen

Herskapelig og maritimt

Den idylliske Villa Braaten, som ligger et steinkast fra sjøen, i Strandhaugen 1 på Malmøya, hadde en takst på 12,9 millioner kroner. Sveitservillaen gikk for 300.000 kroner over takst.

Herskapsboligen i Fiskekroken på Ulvøya med fem soverom, 70 m² dobbeltgarasje, praktikantdel, svømmebasseng og en tomt på 1.670 m², hadde prisantydning på 16,5 millioner kroner.

Luksusboligen ble solgt hele to millioner over takst.

Kapitalsterke boligkjøpere

– Det ble en budrunde og det var to som drev prisen opp, forteller Krabbe som sier det ikke er uvanlig på eiendommer av denne prisklassen at prisen presses godt over takst.

– Det vil si, hvis man får flere parter med kapital som er interessert, så presses prisen fort opp, sier Kim André Krabbe som forsikrer at han er i dialog med flere som ønsker å selge sine strandperler på øyene.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere