*Nettavisen* Nyheter.

Strategimøte i bydelen

Sigbjørn Odden (H) opplyser om at lokalpolitikerne nå jobber med en strategisk plan for bydelen. På tirsdag avholdes et åpent møte der planen skal drøftes.

Bydelspolitikerne skal tirsdag drøfte en strategisk plan for Nordstrand bydel.

NORDSTRAND: Torsdag skulle lokalpolitikerne møtes for å drøfte en strategisk plan for Nordstrand bydel. Grunnet en feil ble møteinnkallelsene sendt ut sent slik at flere ikke hadde anledning til å møte. Møtet ble derfor utsatt til tirsdag 19. august. Under dette møtet er det kun strategisk plan for bydelen som står på programmet.

Si din mening

Dette er et åpent møte så publikum er hjertelig velkommen til å komme å høre på. Det blir ikke anledning til å komme med innspill under dette møtet, men et utkast til strategisk plan skal legges ut på høring, forteller leder av Nordstrand bydelsutvalg, Sigbjørn Odden (H), og legger til at høringsperioden trolig blir i uke 35, 36 og 37.

Hvis man ønsker å komme med innspill til planen kan man for eksempel komme på BU-møte den 11. september. Da blir det anledning til å si sin mening i Åpen halvtime, opplyser Odden.

Også de ulike politiske komiteene starter sine møter med Åpen halvtime hvor publikum er invitert til å komme å komme med innspill.

Viktig dokument

Bydelens strategiske plan skal etter all sannsynlighet vedtas i oktober. Dette dokumentet kommer til å være førende under årets budsjettbehandling, sier bydelsutvalgslederen.

Tirsdagens møte finner sted i bydelshuset ved Sæter og starter klokken 19.00.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.