RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Strikket seg påskeluer

Kuleste lua i bakken? Gratis lue til påske? Dette var å lese på plakater rundt om på Bøler og Oppsal forrige uke. Og de som ble "fanget", møtte i Østensjø Husflidslags "hule" på Bøler gård.

Bøler:Spesielt var gutter invitert til enten å lære eller vise sine kunster med garn og pinner.

Vi hadde fire gutter innom her forrige lørdag, men i dag har det foreløpig ikke kommet noen, sier Maibritt Christiansen i husflidslaget. Strikking er kanskje ikke noe utpreget gutte-/mannegreie. For vi inviterte til strikkekurs for menn for en stund siden, men ingen meldte seg.

Men jenter er tydeligvis interessert, for begge lørdagene nå har de kommet til Bøler gård, og her har det blitt både luer og pannebånd.

Vi synes det er flott at unge jenter kommer hit for å lære, for på den måten kan vi få videreført håndarbeidets kunst, sier Maibritt Christensen.

Omtrent hver lørdag formiddag kan interesserte møte representanter for Østensjø Husflidslag i låvebygningen på Bøler gård.


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere