RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Strømmer til for et siste glimt


Fugi Sawa, en av hundretusener av turister som kommer langveisfra for å se Holmenkollbakken og nyte utsikten over Oslo og fjorden. Foto: Alexander Synstad
Fugi Sawa, en av hundretusener av turister som kommer langveisfra for å se Holmenkollbakken og nyte utsikten over Oslo og fjorden. Foto: Alexander Synstad
Turistene strømmer til for å få det siste glimtet av den gamle hoppbakken.

HOLMENKOLLEN: Ja, det det er mange som spør om rivingen nå, bekrefter personalkonsulent Jeanette Hansen.

Når Akersposten.no er på plass, møter vi to japanske turister som har tatt turen opp i høyden, aller mest for å beundre utsikten fra toppen av tribunen.

Vi har hørt at bakken skal rives, ja, forteller Fugi Sawa. Han forteller at han ikke har veldig greie på hoppsport, men for alle japanere er det artig å se en bakke som hoppstjerner som Kasai og Funaki, og et nasjonalikon som kombinerthelten Ogiwara har hoppet til bunns i.

Mesteparten av tiden benytter de imidlertid altså med ryggen til tårnet, for utsikten denne dagen, som så ofte ellers, er helt spektakulær.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere