Gå til sidens hovedinnhold

Strøm av interesserte

Mange har interesse når det kommer nye bilmodeller. Men Toyota på Oppsal hadde ikke ventet slikt innrykk som det ble første dagen (torsdag) nye Auris ble vist.

Oppsal: Vi trodde jo det ville komme noen i løpet av dagen, for mange har visst om denne nye bilen. Men slikt innrykk det ble allerede fra vi åpnet portene her, hadde vi ikke forestilt oss, sier Rune Henriksen, salgssjef hos Toyota-forhandleren på Ulsrud.

Det ble derfor kø for å prøvekjøre den nye modellen som blir etterfølgeren til den meget populære Corolla.

Kjøpte først

Noen kom svært forberedt til lanseringen. Brit Kjenes, som mange vil kjenne fra hennes oppvekst og botid på Bekkelaget, var innom forhandleren på Ulsrud allerede på tirsdag og skrev kontrakt. Da hadde hun bare lest om den nye modellen, men ble så begeistret at hun bestemte seg for å kjøpe usett. Torsdag fikk hun både se bilen og prøvekjøre.

Dette blir nok siste bilen jeg kjøper, og jeg hadde vel nærmest bestemt meg for å kjøpe en bruktbil. Ja, jeg hadde sett på -06-modell av Yaris. Men da jeg så og leste om Auris, ble jeg overbevist om at en slik vil jeg ha.

24. april kan hun levere inn sin 15 år gamle Mitsubishi Lancer og sette seg inn i en splitter ny, koksgrå Auris.

Kjempegøy, sier Henriksen som allerede har solgt 20 nye biler, og er i ferd med å vurdere om budsjett på 90 biler i år må økes.

Reklame

Black Week: 10 superkupp du bør sjekke ut