*Nettavisen* Nyheter.

Strømberg takket for sist mot Haslum

BSK-TRENER: Jan «Proppen» Karlsson.

Håndballspiller Simen Strømberg senket gamleklubben Haslum med sine ni scoringer.

Klikk på bildet for å forstørre.

JEVNT: Første omgang ble et fyrverkeri mellom to svært jevne lag. Bækkelaget slet lenge med å komme igjennom Haslums forsvar, men i andre omgang løsnet det for gjestene, og dermed strømmet målene inn. Her kriger Fredrik Lundgren på streken.

BEKKESTUA: Bækkelaget sto for en aldri så liten sjokkseier da de søndag kveld nedsablet tabelleder Haslum hele 24–34 på bortebane.

Den seieren var i stor grad anført av Simen Strømberg.

Les mer om ham her: Hauge opereres, Strømberg klar for BSK

Viste hva han er god for

Inntil november 2013 var Strømberg Haslum-spiller, men slet med å få tillit og spilletid. Derfor valgte han å returnere tilbake til Bækkelaget etter en sesong i Bærum-klubben.

Etter timålsseieren mot Haslum er nok ikke det en avgjørelse han angrer på.

– Det betyr litt ekstra. Jeg fikk ikke vist meg ordentlig fram i Haslum, men jeg tror jeg fikk gjort det litt bedre nå, sier Strømberg og gliser.

Se videointervju fra kampen øverst på siden!

Han ble kåret til banens beste spiller med sine ni nettkjenninger.

– Det føles selvfølgelig veldig bra. Jeg syns vi spiller en kjempegod håndballkamp. Dette smakte veldig godt, sier han.

Årsverste av Haslum

Kampen var en ren thriller helt inntil midtveis i andre omgang, da Strømberg, Emil Midtbø Sundal, Ørjan Gabrielsen og Fredrik Lundgren satte inn syv scoringer på rappen, mens et sjokkert Haslum nærmest bare var tilskuere.

At Emil Jungman var en menneskelig mur i BSK-målet hjalp ikke akkurat på for hjemmelaget.

Haslum-trener Tom-Eirik Skarpsno var en slagen mann etter tapet, som førte til at Elverum overtok tabelledelsen i eliteserien.

Les mer om topphåndballen i Oslo på vår håndballside!

– Resultatet taler for seg selv. Bækkelaget var ti mål bedre enn oss, og det var vel fortjent. De spiller bra, og vi spiller kanskje vår dårligste kamp for sesongen, oppsummerer Haslum-trener Skarpsno.

– Strømberg blomstret

Han la godt merke til sin gamle spiller Strømberg.

– Han har blomstret igjen etter at han kom tilbake til Bækkelaget, og «har blitt seg selv», noe han og vi ikke fikk til i Haslum. Simen er en god håndballspiller som får ut potensialet sitt nå, så jeg er veldig glad på hans vegne, sier Skarpsno.

Også Bækkelaget-trener Jan «Proppen» Karlsson mener at Strømberg har utviklet seg mye på den korte tiden han har vært tilbake i Bækkelaget.

– Han har fått mye spilletid og tillit i Bækkelaget, og det tror jeg har hjulpet han til å få selvtillit tilbake, sier «Proppen».

Bækkelaget er for tiden på spillerjakt, og er i dialog med flere spillere. Maktdemonstrasjonen på søndag vil nok kunne lokke flere til å signere for laget på "høgda".

Storfornøyd «Proppen»

Han var mer enn fornøyd med eget lag etter søndagens seier.

– Vi spiller bra i alle faser. Vi vet at vi må stå bra bakover, og spille et bra og smart angrepsspill slik at de ikke får kontre, for der er de vanligvis uhyggelig gode. Emil Jungman står en kjempekamp i mål, oppsummerer «Proppen», og legger til:

Dette er nok en stor dag for mange i Bækkelaget.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag