RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Størst og nest best

Grorud squashklubb kan skryte av å ha Norges største turnering. Skal man dømme etter helgens resultater, har de også landets nest beste utøver.

Grorud: Grorud squashklubb har arrangert Grorud Open i 15 år. I løpet av den tiden har turneringen rukket å bli Norges største. Også arrangørklubbens utøvere er i norgestoppen.
Best av alle er fire ganger norgesmester Richard Larsson. Han er rangert som nummer én i landet, og var knivet også om seieren i helgens turnering. I finalen måtte han imidlertid gi tapt for det nye stjerneskuddet Shohab Hussein. Han har bare bodd i Norge, men allerede rukket å komme opp på Larssons nivå. Søndag vant Hussein finalen med 3-0, etter ett enkelt og to jevne game.
Jeg slo han for to uker siden, men det ble tap i dag. Det er for så vidt greit, for jeg var ikke på topp i dag, sa Richard Larsson til Lokalavisen Groruddalen etter finalen. Han påpekte at han er avhengig av å slå nøyaktig hele veien for å slå Hussein. Dermed ble det tøft da slagene ikke satt som de skulle.
Jeg manglet presisjon i slagene og litt hurtighet var litt slapp i kroppen i dag, oppsummerte Richard Larsson. Han forsikret imidlertid at han skulle satse hardt på å få revansje neste gang han møter Hussein.
Flere gode
Grorud squashklubbs største håp måtte altså ta til takke med andreplass i eliteklassen. Klubben noterte seg imidlertid for flere gode resultater. Selv om Norges ener i kvinneklassen, Nina Martinsen, ikke var med, ble Groruds ære ivaretatt her. Eva Kjelstrup ble nemlig nummer to. Andreplass ble det også på Grorud i herrenes klasse A, her ved Ivar Bekkeli.
Arrangørklubben fikk også en seier. Det var i klasse B, der Hans Harald Thoresen gikk til topps. Vant gjorde også Svein Anders Haugen, i eliteklassens plateturnering. Dette er en egen turnering for de som ryker ut tidlig i hovedturneringen.
Dette har gått kjempefint, sier leder Sverre Listerud i Grorud squashklubb. Selv ikke et fall på isen med påfølgende gipsing hindret lederen i å styre cupen gjennom hele helgen.
Vi har 70 deltakere og over 100 kamper, men når vi har arrangert turneringen 15 ganger, går det på skinner uansett, smiler Listerud.

Jeg manglet presisjon i slagene og litt hurtighet
Richard Larsson


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere