RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Støtt Helen Venner!

Vestre Aker Arbeiderparti er forferdet over godseier Carl Otto Løvenskiolds (d.y.) grådighet og umoralske oppførsel. Å lure en hjertesyk 79 år gammel mann til å selge et 100 mål stort småbruk for 200 000 kr. i Sørkedalen hører ingen steder hjemme i 2006. Uansett hva man måtte mene om jusen i saken, man bør man forvente at dagens Løvnskiold familie som har arvet alle sine rikdommer og som forvalter store eiendommer på vegne av fellesskapet utviser større samfunnsansvar.
At familiens juridiske og politiske rådgiver Fabian Stang (bystyremedlem Oslo Høyre) har spilt en høyst tvilsom rolle i saken, gjør ikke dette bedre. Det er trist for Løvenskiold at advokat Stang har rådet Løvenskiold til en slik pinlig og smålig fremgangsmåte som foreløpig har skaffet Løvenskiold kontroll med en eiendom på meget tvilsomt vis.
Sørkedalen Bonde og småbrukarlag avholder nå en innsamlingsaksjon til advokat, slik at rettssak kan kjøres.
Vi oppfordrer Oslo Aps 4357 medlemmer, og Aps 97246 velgere i Oslo til å støtte den pågående innsamlingsaksjon.
Vi håper også at alle lesere av Akersposten/Ullern Avis uansett politisk tilhørighet vil støtte Helen Venners rettferdige kamp for å få småbruket tilbake til familien igjen. Et beløp, stort eller lite oppfordres settes inn på konto: 05303775392 Sørkedalen Bonde og småbrukarlag, Innsamlingsaksjonen, Sørkedalen, 0759 Oslo
Ove Gusevik
Leder Vestre Aker Ap

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere