RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Støtter byrådets forslag


Steinar Andersen (Ap) fikk bydelsutvalget med seg.
Steinar Andersen (Ap) fikk bydelsutvalget med seg.
Lokalpolitikerne støtter byrådet. De vil kun tillate bygg på inntil 40 m2 i nordstrandskråningen under bygge- og deleforbudet.

NORDSTRAND: Ola Elvestuen (leder av byutviklingskomitéen) inviterte sist uke Bydel Nordstrand til å komme med en uttalelse i denne saken.

Onsdag 3. desember skal byutviklingskomiteen som kjent vedta hva som skal godtas av utbygging i skråningen. I påvente av en ny reguleringsplan for dette området. En plan som forventes ferdig i løpet av to år.

Under bydelsutvalgets møte torsdag, la BU-leder Sigbjørn Odden frem et tre siders forslag til uttalelse. Noe som førte til en en lengre diskusjon om grunnflater, mønehøyder, grøntområder etc. Et forslag de 15 lokalpolitikerne ikke klarte å finne en felles ordlyd på.

Ny uttalelse

Ikke før Steinar Andersen(Ap) skar igjennom og fremmet følgende forslag:

- Vi ser bort fra bydelsutvalgets uttalelse fra 2. juni i år, og støtter byrådets forslag på maks 40 kvadratmeter utbygging i den perioden det skal være bygge- og deleforbud, sa han.

Forslaget ble vedtatt mot Fremskrittspartiets tre stemmer. Frp. ønsket at grensen skal gå ved 120m2.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere