RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Støtter fysisk aktivitet

Oslo Idrettskrets inviterer alle idrettslag i Oslo til å søke midler som et ledd i Osloidrettens storbyarbeid 2008. Hovedmålgruppene er barn (6-12 år) og ungdom (13-19 år).

Formålet med tiltakene i klubbenes regi er å inspirere inaktive/uorganiserte barn og ungdom til fysisk aktivitet i lokalmiljøet.

Målet er å inkludere nye grupper i lagenes ordinære aktivitetstilbud. Tiltakene som gis støtte må derfor understøtte lagenes ordinære aktiviteter.

Skal øke aktiviteten

Tilskuddet kan anvendes til tiltak som motvirker eller reduserer økonomiske og sosiale barrierer for å delta i aktiviteter i regi av idrettslag.

Tiltak som understøtter og stimulerer til aktivitet for barn og ungdom med innvandrerbakgrunn, og spesielt jenter, blir prioritert.

Tiltak for å øke foreldres deltakelse og engasjement i idrettslag er også tilskuddsberettiget.

Søknadsfrist er 14. desember 2007. Utfyllende informasjon finnes på Oslo Idrettskrets hjemmeside www.osloidrettskrets.no (Link til høyre)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere